Victorie pentru Evans într-un thriller ploios la Roma

Rezultatele complete ale cursei aici.

Pilotul Jaguar, Mitch Evans, a realizat la Roma atât prima sa victorie cât și prima victorie a echipei sale în urma unei curse dramatice.

Mitch Evans l-a depășit pe Andre Lotterer în a doua jumătate a unei curse dramatice și plină de incidente. Cursa a început pe ploaie iar accidentele nu s-au lăsat așteptate, steagul roșu fiind fluturat încă din primul tur.

Cursa a fost repornită după ce pista s-a mai uscat iar Neo Zeelandez-ul s-a protejat față de multiple atacuri din partea lui Lotterer într-un final tensionat al cursei și a reușit prima victorie pentru cei de la Jaguar.

În spatele celor doi ,fostul pilot Formula 1, Stoffel Vandoorne, a completat podiumul, un rezultat foarte bun atât pentru el cât și pentru echipa sa HWA.

Robin Frijns a luat locul patru pentru Virgin Racing urmat de cei doi piloți Nissan, Sebastien Buemi și Oliver Rowland clasându-se pe cinci și șase respectiv.

Lucas di Grassi a revenit în forță în urma unei sesiuni de calificări dezamăgitoare și a terminat pe șapte pentru Audi cu Jerome d’Ambrosio reluând șefia în clasament mulțumită unui finish în P8.

Antonio Felix da Costa a terminat pe nouă pentru BMW-Andretti iar Pascal Wehrlein a completat top 10-ul pentru Mahindra.

Foto-credit: ABB FIA Formula E

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului.
Obtineti noua aplicatie GP24 si primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil.
100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.,

Pentru Android: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Google Playstore de pe dispozitiv.
Pentru iOS: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Apple Appstore de pe dispozitiv.