More

  Latest Posts

  Victorie pentru Evans într-un thriller ploios la Roma

  Rezultatele complete ale cursei aici.

  Pilotul Jaguar, Mitch Evans, a realizat la Roma atât prima sa victorie cât și prima victorie a echipei sale în urma unei curse dramatice.

  Mitch Evans l-a depășit pe Andre Lotterer în a doua jumătate a unei curse dramatice și plină de incidente. Cursa a început pe ploaie iar accidentele nu s-au lăsat așteptate, steagul roșu fiind fluturat încă din primul tur.

  Cursa a fost repornită după ce pista s-a mai uscat iar Neo Zeelandez-ul s-a protejat față de multiple atacuri din partea lui Lotterer într-un final tensionat al cursei și a reușit prima victorie pentru cei de la Jaguar.

  În spatele celor doi ,fostul pilot Formula 1, Stoffel Vandoorne, a completat podiumul, un rezultat foarte bun atât pentru el cât și pentru echipa sa HWA.

  Robin Frijns a luat locul patru pentru Virgin Racing urmat de cei doi piloți Nissan, Sebastien Buemi și Oliver Rowland clasându-se pe cinci și șase respectiv.

  Lucas di Grassi a revenit în forță în urma unei sesiuni de calificări dezamăgitoare și a terminat pe șapte pentru Audi cu Jerome d’Ambrosio reluând șefia în clasament mulțumită unui finish în P8.

  Antonio Felix da Costa a terminat pe nouă pentru BMW-Andretti iar Pascal Wehrlein a completat top 10-ul pentru Mahindra.

  Foto-credit: ABB FIA Formula E


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss