More

  Latest Posts

  Victorie pentru Cristi Sugar și Vlad Colceriu in cadrul Cupei Dacia la Raliul Argesului

  Victorie in cadrul cupei monomarca Dacia pentru echipajul DTO Rally Team. Cristi Sugar reușește sa se impună in cadrul cupei la prima etapa din campionatul național de raliuri Dunlop 2019, avându-l in dreapta pe Vlad Colceriu. Aceștia au luat startul la bordul unui model Sandero, fiind urmați de singurul echipaj feminin din campionat Cristiana Oprea / Diana Hategan.

  Rusciuga iese in decor pe ultima proba speciala și pierde poziția secunda a cupei, ghinionul vine pe un viraj de stânga in care lovește partea dreapta a Sandero-ului de un cap de pod si este nevoit sa abandoneze.

  Cea de-a treia poziție a podiumului este ocupata de Horea Alin Balea / M. Luncan, după abandonul mai sus menționat.

  Finalul primei zile de la Raliul Argeșului l-a regăsit pe Cristi Sugar in poziția de lider, cu un avans fragil de 2,7 sec. fata de Rusciuga, iar fata de poziția a treia având un avans de 33,9 sec.

  In dimineața zilei secunde din Argeș, pilotul echipei gazda a raliului, pierde poziția de lider in detrimentul lui Rusciuga care reușește sa își adjudece PS4, însa cu un avans minim, de doar 00,1 sec. pe care îl pierde pe proba următoare.

  Odată cu adjudecarea probei cu numărul 6, Cristi Sugar / Vlad Colceriu se instalează din nou pe poziția de lideri si rămân acolo pana la finalul raliului, având un avans la finalul etapei de 4 min. 29.5 sec. fata de locul secund.

  sursa: fras.ro

  Următoarea etapa din cadrul campionatului național de raliuri Dunlop, va avea loc la Arad si este programata sa se desfășoare intre 24-25 mai. Raliul Aradului punctează ca si a doua etapa din campionat si se va desfășura pe macadam.

  • Sursa: Fanrally.ro
  • Photocredit: FRAS

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss