GP24 Media

LATEST POSTS

Victorie pentru Cristi Sugar și Vlad Colceriu in cadrul Cupei Dacia la Raliul Argesului

Vizualizări: 14041

Victorie in cadrul cupei monomarca Dacia pentru echipajul DTO Rally Team. Cristi Sugar reușește sa se impună in cadrul cupei la prima etapa din campionatul național de raliuri Dunlop 2019, avându-l in dreapta pe Vlad Colceriu. Aceștia au luat startul la bordul unui model Sandero, fiind urmați de singurul echipaj feminin din campionat Cristiana Oprea / Diana Hategan.

Rusciuga iese in decor pe ultima proba speciala și pierde poziția secunda a cupei, ghinionul vine pe un viraj de stânga in care lovește partea dreapta a Sandero-ului de un cap de pod si este nevoit sa abandoneze.

Cea de-a treia poziție a podiumului este ocupata de Horea Alin Balea / M. Luncan, după abandonul mai sus menționat.

Finalul primei zile de la Raliul Argeșului l-a regăsit pe Cristi Sugar in poziția de lider, cu un avans fragil de 2,7 sec. fata de Rusciuga, iar fata de poziția a treia având un avans de 33,9 sec.

In dimineața zilei secunde din Argeș, pilotul echipei gazda a raliului, pierde poziția de lider in detrimentul lui Rusciuga care reușește sa își adjudece PS4, însa cu un avans minim, de doar 00,1 sec. pe care îl pierde pe proba următoare.

Odată cu adjudecarea probei cu numărul 6, Cristi Sugar / Vlad Colceriu se instalează din nou pe poziția de lideri si rămân acolo pana la finalul raliului, având un avans la finalul etapei de 4 min. 29.5 sec. fata de locul secund.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Victorie pentru Cristi Sugar și Vlad Colceriu in cadrul Cupei Dacia la Raliul Argesului
sursa: fras.ro

Următoarea etapa din cadrul campionatului național de raliuri Dunlop, va avea loc la Arad si este programata sa se desfășoare intre 24-25 mai. Raliul Aradului punctează ca si a doua etapa din campionat si se va desfășura pe macadam.

  • Sursa: Fanrally.ro
  • Photocredit: FRAS
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES