Latest Posts

Victorie pentru Andrei Dumitrescu la Rânca

Vizualizări: 15499

Bucureșteanul Andrei Dumitrescu-Tatuus se impune în cea de-a șasea rundă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Cupa Gorjului, ținută pe Transalpina. Alături de Andrei, pe podium au mai urcat, fratele său, Silviu- Osella și Bogdan Cuzmă-Mitsubishi Lancer EVO 9.

Locurile din TOP 10 au fost ocupate de Paul Andronic-Mitsubishi Lancer EVO 5, Emil Nestor-Radical SR8, Mihai Leu-Ferrari 458 Challenge, Costi Stratnic-Dacia Logan STCC, Lucian Răduț-Mitsubishi Lancer EVO 8, Călin Făgădar-Mitsubishi Lancer EVO 9 și Andrei Șerban-Skoda Fabia.

La general, Raduț conduce, el fiind urmat de Andrei Dumitrescu și Costi Stratnic.

Următoarea rundă a CNVC va avea loc la Câmpulung Muscel, Argeș, în perioada 22-23 spetembrie.

 

Foto-Facebook-Federația Română de Automobilism Sportiv

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss