Victorie neașteptată la Raliul Iasului pentru Mircea Samuil și Romain Gilles.

Echipajul Timișorean #124, constând din Mircea Samuil și Romain Gilles care reprezintă GP24 Timis Rally Team în Campionatul de Raliuri-2, contrar tuturor așteptărilor, a luat locul 1 la clasa A2 si locul întâi la clasa general Rally 2.

În urma unui valoros loc 2 obținut pe asfaltul de la Raliul Sibiului, membrii echipei GP24 Timis Rally Team s-au găsit într-o poziție de outsideri pe Macadamul de la Raliul Iașului, cu Samuil Mircea fiind un pilot începător pe acest tip de suprafață.

In ciuda pronosticurilor, după câștigarea a 2 probe din 4, cei doi au terminat prima zi a Raliului Iașului pe locul întâi. Poziție care nu au mai cedat-o pana la sfârșitul Raliului.

Mircea Samuil: Nu sunt specialist pe Macadam, însa anul ăsta am progresat foarte mult. Și uite că am reușit să câștig un raliu. Ma bucură enorm acest rezultat.

Romain Gilles: Știam ca suntem mai bine pregătiți decât la Arad. Însa nu visam la victorie, ne bucurăm foarte mult de acest rezultat. Cu rezultatul obținut la Iași, cei 2 sa află pe locul 1 detașat la clasa A2 în clasamentul anual, iar pe locul 2, la 6 puncte distanta in lupta pentru titlul la Rally-2, cu 2 etape înainte de final. Următoare etapa sa va desfășura la Cluj Napoca la sfârșitul lunii Septembrie.

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports.

Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App youreceive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

Race Calendar & Standings