Latest Posts

Victorie neașteptată la Raliul Iasului pentru Mircea Samuil și Romain Gilles.

Vizualizări: 15298

Echipajul Timișorean #124, constând din Mircea Samuil și Romain Gilles care reprezintă GP24 Timis Rally Team în Campionatul de Raliuri-2, contrar tuturor așteptărilor, a luat locul 1 la clasa A2 si locul întâi la clasa general Rally 2.

Victorie neașteptată la Raliul Iasului pentru Mircea Samuil și Romain Gilles.

În urma unui valoros loc 2 obținut pe asfaltul de la Raliul Sibiului, membrii echipei GP24 Timis Rally Team s-au găsit într-o poziție de outsideri pe Macadamul de la Raliul Iașului, cu Samuil Mircea fiind un pilot începător pe acest tip de suprafață.

In ciuda pronosticurilor, după câștigarea a 2 probe din 4, cei doi au terminat prima zi a Raliului Iașului pe locul întâi. Poziție care nu au mai cedat-o pana la sfârșitul Raliului.

Mircea Samuil: Nu sunt specialist pe Macadam, însa anul ăsta am progresat foarte mult. Și uite că am reușit să câștig un raliu. Ma bucură enorm acest rezultat.

Victorie neașteptată la Raliul Iasului pentru Mircea Samuil și Romain Gilles.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Romain Gilles: Știam ca suntem mai bine pregătiți decât la Arad. Însa nu visam la victorie, ne bucurăm foarte mult de acest rezultat. Cu rezultatul obținut la Iași, cei 2 sa află pe locul 1 detașat la clasa A2 în clasamentul anual, iar pe locul 2, la 6 puncte distanta in lupta pentru titlul la Rally-2, cu 2 etape înainte de final. Următoare etapa sa va desfășura la Cluj Napoca la sfârșitul lunii Septembrie.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss