Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Victorie neașteptată la Raliul Iasului pentru Mircea Samuil și Romain Gilles.

  Echipajul Timișorean #124, constând din Mircea Samuil și Romain Gilles care reprezintă GP24 Timis Rally Team în Campionatul de Raliuri-2, contrar tuturor așteptărilor, a luat locul 1 la clasa A2 si locul întâi la clasa general Rally 2.

  În urma unui valoros loc 2 obținut pe asfaltul de la Raliul Sibiului, membrii echipei GP24 Timis Rally Team s-au găsit într-o poziție de outsideri pe Macadamul de la Raliul Iașului, cu Samuil Mircea fiind un pilot începător pe acest tip de suprafață.

  In ciuda pronosticurilor, după câștigarea a 2 probe din 4, cei doi au terminat prima zi a Raliului Iașului pe locul întâi. Poziție care nu au mai cedat-o pana la sfârșitul Raliului.

  Mircea Samuil: Nu sunt specialist pe Macadam, însa anul ăsta am progresat foarte mult. Și uite că am reușit să câștig un raliu. Ma bucură enorm acest rezultat.

  Romain Gilles: Știam ca suntem mai bine pregătiți decât la Arad. Însa nu visam la victorie, ne bucurăm foarte mult de acest rezultat. Cu rezultatul obținut la Iași, cei 2 sa află pe locul 1 detașat la clasa A2 în clasamentul anual, iar pe locul 2, la 6 puncte distanta in lupta pentru titlul la Rally-2, cu 2 etape înainte de final. Următoare etapa sa va desfășura la Cluj Napoca la sfârșitul lunii Septembrie.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss