GP24 Media

LATEST POSTS

Victorie la Raliul Brașovului pentru echipajul din Timișoara, George Marinescu – Alexandru Simon

Raliul Brasovului
Vizualizări: 31049

Rezultate excelente pentru echipajul timișorean de raliu format din George Marinescu și Alexandru Simon, la Raliul Brașovului. Echipa de pe Bega a reușit să câștige competiția, iar sportivii au devenit lideri la zi ai Campionatului Național Rally 2. Startul a fost luat de patru echipe din Timișoara, care au participat la trei categorii diferite.

Competiția a fost câștigată de echipajul George Marinescu și Alexandru Simon. Cei doi au devenit liderii la zi ai campionatului.

Startul a fost luat de patru echipe din Timișoara, care au participat la trei categorii diferite.

Cristian Sugar și Aurelian Hanea au debutat la Suzuki Swift Cup și la finalul raliului au ocupat locul al patrulea.

Raliul Brasovului
Cristian Sugar / Aurelian Hanea. Photocredit: RallyPhoto.ro

De asemenea, Mircea Samuil și George Nes, campionii clasei 12, au terminat cursa pe locul al treilea. Clasa este destinată mașinilor cu modificări nelimitate și tracțiune pe o singură punte.

Raliul Brasovului
Mircea Samuil / George Nes. Photocredit: Stefan Sorescu

Ghinionul i-a lovit însă pe soții Emanuel și Denisa Resiga care au fost nevoiți să abandoneze competiția din a doua zi de concurs la Raliul Brașovului.

Raliul Brasovului
Emanuel Resiga / Denisa Resiga

Raliul Brașovului s-a desfășurat între 25 și 27 martie și a reprezentat a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri. Startul a fost luat de 82 de echipaje, iar concurenții au parcurs 8 probe speciale cu o lungime totală de 118 kilometri.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Următoarea etapă a Campionatului Național de Raliuri se va desfășura între 7 și 8 mai, la Harghita.

Mai multe știri despre Campionatului Național de Raliu găsiți AICI.
Mai multe știri despre Campionatului Național de Rally-2 găsiți AICI.

Sursa: TION.ro / Raoul Jurchela
Photocredit: Campionatului National de Rally-2
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES