More

  Latest Posts

  Victorie incredibilă pentru Jerome France în Deva la Super Rally -Video/Album-

  Pilotul francez Jerome France (Formula Renault) a obținut o nouă victorie entuziasmantă în Campionatul Național de Super Rally, câștigând de această dată la Deva, deși a început manșa finală cu o ieșire în decor. France a revenit chiar pe ultima manșă din finală, devansându-l pe liderul Dani Oțil (Radical SR4).

  Victorie

  Un total de 34 de piloți au luat startul în cea de-a treia rundă a sezonului de super rally, competiția care se desfășoară exclusiv pe circuit stradal urban. Lider după primele două etape, Jerome France a avut un duel plin de răsturnări de situație cu Dani Oțil, învingătorul de anul trecut de la Deva.

  Victorie

  În calificări, Oțil a fost cel mai rapid, învingându-l pe pilotul de pe Formula Renault cu doar 7 zecimi de secundă. Primii 12 piloți au trecut în finala etapei, printre aceștia numărându-se Mihai Leu, Norbert Maior, Edwin Keleti și Norbert Maior. Toți ochii au fost însă ațintiți către duelul Oțil-France.

  France a ieșit în decor imediat după startul primei manșe din finală și se părea că victoria îi va reveni lui Oțil, însă echipa tehnică a francezului a făcut minuni și acesta a revenit în scurt timp la start în lupta pentru a recupera. În ultimele dintre cele 3 manșe, liderul campionatului a stabilit și noul record de la Deva, 03:28,950, în timp ce Oțil a fost cronometrat cu 03:32,235.

  Victorie

  Podiumul a fost completat în premieră de Emil Ghinea (Norma), care a profitat de faptul că Mihai Leu a abandonat în manșa a doua, ieșind în decor după o problemă tehnică. Fostul campion mondial la box a terminat însă al patrulea. Mii de persoane au asistat pe străzile din Deva la etapa de super rally care se desfășoară pentru al doilea an în urbea de la poalele cetății medievale.

  Victorie

  După această victorie, France are maximum de puncte, 75, fiind urmat de Dani Oțil (48) și Mihai Leu (45). Cu o clasare pe podium runda viitoare la Craiova (10-11 septembrie), France ar putea deveni în premieră campion național la super rally.

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Rally găsiți AICI.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: Gabriela Morosan


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss