More

  Latest Posts

  Victoria istorică de la COTA nu schimbă sentimentele lui Raikkonen în legătură cu plecarea de la Ferrari

  Kimi Raikkonen spune că prima sa victorie în aproape 6 ani nu schimbă sentimentele sale în legătură cu plecarea sa de la Ferrari pentru Sauber.

  Pilotul finlandez și-a adjudecat prima victorie în F1 de la Marele Premiu al Australiei din 2013, unde a condus pentru Lotus F1. Au trecut 113 curse de atunci, iar ultima sa victorie alături de Scuderia Ferrari a fost la Marele Premiu al Belgiei din 2009, acum aproape o decadă.

  Triumful de la Marele Premiu al Statelor Unite îi va da lui Raikkonen un final bun în ce-a de-a doua perioadă a sa alături de echipa italiană.

  „Cred că lumea nu înțelege că eu sunt cu adevărat foarte fericit de unde voi merge la anul, timpul meu cu Ferrari s-a terminat, mi-am câștigat titlul cu ei, am câștigat multe curse cu ei, iar pentru mine, ca pilot, vreau încercări diferite de acum încolo.”

  Raikkonen va reveni la echipa care i-a oferit debutul în F1, acum mulți mulți ani, în 2001, unde va concura alături de Antonio Giovinazzi în 2019.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss