Latest Posts

Victoria istorică de la COTA nu schimbă sentimentele lui Raikkonen în legătură cu plecarea de la Ferrari

Vizualizări: 25697

Kimi Raikkonen spune că prima sa victorie în aproape 6 ani nu schimbă sentimentele sale în legătură cu plecarea sa de la Ferrari pentru Sauber.

Pilotul finlandez și-a adjudecat prima victorie în F1 de la Marele Premiu al Australiei din 2013, unde a condus pentru Lotus F1. Au trecut 113 curse de atunci, iar ultima sa victorie alături de Scuderia Ferrari a fost la Marele Premiu al Belgiei din 2009, acum aproape o decadă.

Triumful de la Marele Premiu al Statelor Unite îi va da lui Raikkonen un final bun în ce-a de-a doua perioadă a sa alături de echipa italiană.

„Cred că lumea nu înțelege că eu sunt cu adevărat foarte fericit de unde voi merge la anul, timpul meu cu Ferrari s-a terminat, mi-am câștigat titlul cu ei, am câștigat multe curse cu ei, iar pentru mine, ca pilot, vreau încercări diferite de acum încolo.”

Raikkonen va reveni la echipa care i-a oferit debutul în F1, acum mulți mulți ani, în 2001, unde va concura alături de Antonio Giovinazzi în 2019.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss