Latest Posts

Vicecampionul MotoGP, Bagnaia, semnează un nou contract cu Ducati până în 2024

Vizualizări: 11779

Ducati a anunțat că l-a resemnat pe vicecampionul mondial MotoGP 2021, Francesco Bagnaia, până la sfârșitul anului 2024.

Bagnaia a fost la Ducati pe toată durata carierei sale în MotoGP până acum, fiind semnat de marca italiană pentru a se alătura Pramac în 2019, la începutul lui 2018, înainte ca protejatul lui Valentino Rossi să câștige chiar coroana Moto2 din acel an. Deși primele două sezoane cu Pramac și Ducati în MotoGP au fost dificile, obținând doar un podium, italianul a câștigat totuși o promovare în echipa de uzină a Ducati pentru 2021. Și s-a bucurat de o campanie remarcabilă, obținând prima sa victorie în MotoGP la Aragon, într-o luptă palpitantă cu multiplul campion mondial Marc Marquez.

Bagnaia a continuat să mai câștige trei pentru a încheia anul ca vicecampion în fața lui Fabio Quartararo de la Yamaha și s-a declarat favorit pentru titlul din 2022. S-a raportat la începutul acestei luni că Bagnaia și Ducati sunt aproape de a finaliza un nou contract pe doi ani, care a fost anunțat luni înainte de Marele Premiu al Qatarului, care va deschide sezonul din weekendul următor, pe 6 martie. „Să fiu pilot Ducati în MotoGP a fost întotdeauna visul meu și să pot continua încă două sezoane mă face foarte fericit”, a spus Bagnaia. “În echipa de uzină am găsit un mediu senin. Acum trebuie doar să mă concentrez să fac bine în campionat.”

Francesco Bagnaia

Directorul general al Ducati, Gigi Dall’Igna, a adăugat: „Suntem foarte bucuroși să-l avem pe Bagnaia încă două sezoane. „De la sosirea sa la Ducati în 2019, Pecco a dat dovadă de un mare talent și o mare capacitate de a interpreta în cel mai bun mod prototipul nostru, adaptându-se pentru a-l conduce în orice circumstanțe. „Cu aceste calități suntem convinși că are tot potențialul de a putea lupta alături de noi pentru titlu”.

Se înțelege că noua înțelegere a lui Bagnaia îi va crește salariul de la aproximativ 800.000 de euro la aproximativ 1,5 milioane din 2022. Bagnaia este primul din garajul actual al Ducati care are o înțelegere care îi va duce dincolo de 2022, al doilea loc de uzină alături de el probabil va fi o luptă între Jack Miller, Jorge Martin și Enea Bastianini.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss