GP24 Media

LATEST POSTS

Vettel vrea ca noii directori de curse FIA să fie “la fel de implicați ca Masi.

Vizualizări: 11735

Sebastian Vettel a dezvăluit că speră ca noii directori de cursă FIA pentru F1, Niels Wittich și Eduardo Freitas, să fie “la fel de dedicați” ca Michael Masi atunci când vor prelua această funcție.

Australianul Michael Masi a fost înlăturat din funcție pentru rolul său în controversatul Mare Premiu de la Abu Dhabi din sezonul trecut, iar luna trecută, organismul de conducere a implementat un prim val de modificări ale structurii sale.

Directorul Asociației Piloților de Formula 1, Sebastian Vettel, a fost deschis împotriva demiterii lui Michael Masi, îndemnând FIA să aibă o imagine mai amplă asupra perioadei în care acesta a ocupat această funcție și a cerut să revizuiască în continuare schimbarea.

Pilotul de la Aston Martin F1 a declarat: „Michael Masi lucra foarte mult și a avut întotdeauna o ureche deschisă pentru noi”. „În mod evident, s-a luat decizia că nu va mai fi în acest rol”.

Vettel, Masi

„Vom vedea mai departe, dar sper că oricine va veni va munci la fel de mult și se va implica la fel de mult ca Michael”.

Charles Leclerc, încrezător că F1 a găsit „cea mai bună soluție”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sentimentul general al piloților la primul test de pre-sezon de la Barcelona, săptămâna trecută, a fost unul de tristețe că Masi și-a pierdut locul de muncă. Charles Leclerc de la Ferrari și-a adăugat părerea în această dispută: “Am mult respect pentru Michael și pentru ceea ce a făcut. “Sunt sigur că a încercat tot timpul să ia cea mai bună decizie în opinia sa. Este întotdeauna dificil.

„După cum am văzut în ultima cursă, nu este ușor. Trebuie să iei rapid o decizie”. „Dar, acestea fiind spuse, el va fi în continuare acolo într-o poziție diferită și îi doresc tot ce este mai bun”. „Pentru viitor, sunt destul de sigur că FIA are mai multe informații decât noi despre toate acestea și au luat, în opinia lor, cea mai bună soluție pentru Formula 1, ceea ce sper că va fi cazul”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES