Latest Posts

Vettel va primi penalizări pe grilă pentru schimbarea motorului la Marele Premiu al Americii

Vizualizări: 10576

Sebastian Vettel va începe Marele Premiu al Statelor Unite pe piciorul din spate, după ce a dezvăluit că echipa sa Aston Martin plănuia să-l echipeze cu un nou motor pentru evenimentul de pe Circuitul Americilor.

Câștigătorul Marelui Premiu al Statelor Unite din 2013, Vettel, a fost întrebat înaintea cursei de la COTA cum se aștepta să meargă weekendul său – multiplul campion alegând să dezvăluie schimbarea unității de putere planificată pentru Aston Martin AMR21.

„Cred că ne îndreptăm spre, să spunem, un weekend dificil”, a spus Vettel. „Schimbăm motorul și, prin urmare, vom avea o penalizare. Dar cred că vom vedea ce putem face de unde începem. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare cursa, cred că putem fi puternici aici. Cât de puternic, vom vedea.”

Vettel nu a intrat în detaliu despre ce elemente ale unității de putere va schimba, dar luarea unui al patrulea motor cu combustie internă Mercedes ar declanșa o scădere a poziţiilor pe grilă de 10 locuri, în timp ce aceeași penalizare ar fi aplicată din nou pentru fiecare încălcare ulterioară în cazul în care Vettel va lua un al patrulea turbocompresor, MGU-H sau MGU-K, sau un al treilea depozit de energie sau o unitate electronică de control.

Vettel va primi penalizări pe grilă pentru schimbarea motorului la Marele Premiu al Americii

În ciuda acestui fapt, Vettel a rămas încrezător că va putea „reintra în amestec” pe o pistă din Austin unde este posibilă depășirea – pilotul german nu a mai marcat puncte de la Marele Premiu al Belgiei din august – adăugând că Circuitul Americilor a fost una dintre piesele sale preferate moderne în F1.

„Da, poți depăși, așa că cred că este un loc bun pentru a face schimbarea motorului și sperăm că vom avea o duminică după-amiază distractivă și vom reveni în amestec”, a spus Vettel.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Această pistă este cu siguranță plăcut de condus”, a adăugat el. „Primul tronson cu dealul, urci și apoi ai eseurile rapide. Este un amestec bun, piese lente, piese rapide și pur și simplu conduci cu plăcere; ești fericit după un tur să faci altul.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss