GP24 Media

LATEST POSTS

Vettel va primi penalizări pe grilă pentru schimbarea motorului la Marele Premiu al Americii

Vizualizări: 10070

Sebastian Vettel va începe Marele Premiu al Statelor Unite pe piciorul din spate, după ce a dezvăluit că echipa sa Aston Martin plănuia să-l echipeze cu un nou motor pentru evenimentul de pe Circuitul Americilor.

Câștigătorul Marelui Premiu al Statelor Unite din 2013, Vettel, a fost întrebat înaintea cursei de la COTA cum se aștepta să meargă weekendul său – multiplul campion alegând să dezvăluie schimbarea unității de putere planificată pentru Aston Martin AMR21.

„Cred că ne îndreptăm spre, să spunem, un weekend dificil”, a spus Vettel. „Schimbăm motorul și, prin urmare, vom avea o penalizare. Dar cred că vom vedea ce putem face de unde începem. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare cursa, cred că putem fi puternici aici. Cât de puternic, vom vedea.”

Vettel nu a intrat în detaliu despre ce elemente ale unității de putere va schimba, dar luarea unui al patrulea motor cu combustie internă Mercedes ar declanșa o scădere a poziţiilor pe grilă de 10 locuri, în timp ce aceeași penalizare ar fi aplicată din nou pentru fiecare încălcare ulterioară în cazul în care Vettel va lua un al patrulea turbocompresor, MGU-H sau MGU-K, sau un al treilea depozit de energie sau o unitate electronică de control.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În ciuda acestui fapt, Vettel a rămas încrezător că va putea „reintra în amestec” pe o pistă din Austin unde este posibilă depășirea – pilotul german nu a mai marcat puncte de la Marele Premiu al Belgiei din august – adăugând că Circuitul Americilor a fost una dintre piesele sale preferate moderne în F1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Da, poți depăși, așa că cred că este un loc bun pentru a face schimbarea motorului și sperăm că vom avea o duminică după-amiază distractivă și vom reveni în amestec”, a spus Vettel.

„Această pistă este cu siguranță plăcut de condus”, a adăugat el. „Primul tronson cu dealul, urci și apoi ai eseurile rapide. Este un amestec bun, piese lente, piese rapide și pur și simplu conduci cu plăcere; ești fericit după un tur să faci altul.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES