GP24 Media

LATEST POSTS

Vettel: Sper să nu mai vedem niciodată pneurile propuse de Pirelli pentru 2021

Vizualizări: 10044

Sebastian Vettel speră că Formula 1 nu va dori să treacă la pneurile pe care piloții le-au testat vineri, în Bahrain, pentru sezonul următor. Foarte mulți piloți și-au exprimat nemulțumirea față de ele. Pirelli a venit cu o gamă nouă, după 2 ani de dezvoltare, iar aceasta a fost încercată în sesiunile de antrenamente de vineri.

„Nu s-a făcut niciun progres. Chiar opusul. Probabil că a meritat să le testăm, dar sper să nu mai vedem gumele acestea niciodată. Sunt mult mai rele decât cele de acum. Dacă singura opțiune pentru 2021 este să rămânem la pneurile din 2019, eu aș fi fericit.”

„Cred că atâta vreme cât nu avem un pneu care să ne ofere ceva ce acesta nu ne oferă, cum ar fi mai puțină supraîncălzire, sau o șansă mai mare de a ne lupta unii cu ceilalți, atunci nu ar trebui să le schimbăm. Acesta este de o calitate mult mai rea și va face probleme actuale, chiar mai greu de rezolvat.”

Daniel Ricciardo și Lewis Hamilton și-au exprimat aceleași îngrijorări. Ba mai mult, Hamilton a spus că în nenumărate rânduri, a încercat să îi ajute pe cei de la Pirelli, însă opinia sa, ca a multor altor persoane/echipe, nu a fost luată în considerare.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES