More

  Latest Posts

  Vettel: Sper să nu mai vedem niciodată pneurile propuse de Pirelli pentru 2021

  Sebastian Vettel speră că Formula 1 nu va dori să treacă la pneurile pe care piloții le-au testat vineri, în Bahrain, pentru sezonul următor. Foarte mulți piloți și-au exprimat nemulțumirea față de ele. Pirelli a venit cu o gamă nouă, după 2 ani de dezvoltare, iar aceasta a fost încercată în sesiunile de antrenamente de vineri.

  „Nu s-a făcut niciun progres. Chiar opusul. Probabil că a meritat să le testăm, dar sper să nu mai vedem gumele acestea niciodată. Sunt mult mai rele decât cele de acum. Dacă singura opțiune pentru 2021 este să rămânem la pneurile din 2019, eu aș fi fericit.”

  „Cred că atâta vreme cât nu avem un pneu care să ne ofere ceva ce acesta nu ne oferă, cum ar fi mai puțină supraîncălzire, sau o șansă mai mare de a ne lupta unii cu ceilalți, atunci nu ar trebui să le schimbăm. Acesta este de o calitate mult mai rea și va face probleme actuale, chiar mai greu de rezolvat.”

  Daniel Ricciardo și Lewis Hamilton și-au exprimat aceleași îngrijorări. Ba mai mult, Hamilton a spus că în nenumărate rânduri, a încercat să îi ajute pe cei de la Pirelli, însă opinia sa, ca a multor altor persoane/echipe, nu a fost luată în considerare.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss