More

  Latest Posts

  Vettel și Stroll vor rămâne la Aston Martin pentru 2022

  Una dintre puținele piese rămase din puzzle-ul din seria 2022 a fost pusă în mişcare astăzi, deoarece Aston Martin a confirmat o pereche nemodificată formată din Sebastian Vettel și Lance Stroll pentru anul viitor.

  Vettel s-a alăturat Aston Martin de la Ferrari la începutul acestui sezon, obținând primul podium al echipei la Marele Premiu al Azerbaijanului. Și multiplul campion mondial își va continua călătoria alături de echipa britanică anul viitor alături de Stroll, pe măsură ce Formula 1 intră în noua sa eră a reglementărilor.

  „Aștept cu nerăbdare să particip la noua generație de mașini de Formula 1”, a spus Vettel. „Aspectul lor este foarte diferit și noile reglementări tehnice ar trebui să ne ofere mașini care pot concura mult mai îndeaproape decât recent.

  „Cursele mai interesante vor fi grozave atât pentru piloți, cât și pentru fani. Schimbările sunt atât de mari încât fiecare echipă va începe de la un zero, așa că va fi o oportunitate extraordinară pentru noi la Aston Martin… Cred în forța noii noastre echipe în creștere, așa că aștept deja cu nerăbdare 2022.”

  Între timp, Stroll a adăugat: „Sezonul viitor voi începe al șaselea an în Formula 1, alături de coechipierul meu Sebastian… și aștept cu nerăbdare să continuăm călătoria cu el anul viitor. Nu am realizat ceea ce ne-am propus să facem anul acesta, dar acest lucru ne-a amplificat doar foamea și dorința de succes în sezonul viitor.”

  Vettel a fost semnat cu Aston Martin cu un contract „unu plus unu”, oferind echipei o opțiune pentru serviciile sale pentru 2022, pe care au decis să le ia. Și vorbind despre formația sa de piloți pentru 2022, directorul echipei Otmar Szafnauer a spus: „Lance este unul dintre cei mai dotați piloți din Formula 1 modernă, iar la acel talent brut adaugă acum experinţe de curse serioase.

  „De patru ori campion mondial, după ce a participat la 271 de Grand Prix-uri, din care a câștigat 53, Sebastian este, de asemenea, un atu masiv pentru echipa noastră, iar anul viitor ne așteptăm ca ambii să concureze bine în ceea ce va fi o formulă foarte diferită. din cea actuală.

  „Nu ne subestimăm niciodată opoziția, așa că nu intenționăm să promitem prea mult, dar știm că Lance și Sebastian vor obține tot ce este mai bun din instrumentele pe care le vom pune la dispoziție”.

  Aston Martin se află în prezent pe locul șapte în clasamentul constructorilor cu 59 de puncte. Anunțul pilotului echipei, între timp, lasă doar al doilea loc la Alfa Romeo care urmează să fie ocupat alături de Valtteri Bottas pentru anul viitor, în timp ce Haas încă nu și-a confirmat formația pentru 2022.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

   

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss