More

  Latest Posts

  Vettel și Schumacher vor face echipă în Race Of Champions 2022

  Multiplul Campion Mondial Sebastian Vettel și debutantul Haas Mick Schumacher vor concura pentru echipa Germaniei în Race Of Champions 2022 care va avea loc în Suedia în perioada 5-6 februarie 2022.

  Cei doi au făcut echipă anterior pentru Cursa Campionilor din Mexic din 2019, dar de data aceasta se vor confrunta cu oameni ca Valtteri Bottas și Mika Hakkinen (Echipa Finlandei), de nouă ori campion mondial de raliuri Sebastien Loeb, de nouă ori câștigător de 24 de ore Le Mans Tom Kristensen și de șapte ori campion NASCAR Jimmie Johnson.

  „Aștept cu nerăbdare să mă întorc să concurez din nou în Race Of Champions și să reprezint Germania împreună cu Mick”, a spus Vettel. „La ROC Mexico, am ajuns pe locul 2 la Cupa Națiunilor ROC, așa că scopul nostru este să facem ceva mai bun în Suedia.”

  „Reprezentarea Germaniei împreună cu Sebastian va fi cu siguranță foarte distractivă și, evident, ne propunem să câștigăm din nou un trofeu”, a adăugat Schumacher. „Trebuie să continuăm succesul echipei Germaniei și să luptăm pentru victorie și sunt sigur că amândoi vom lua asta foarte în serios.

  Vettel

  „Celelalte echipe, în special cele nordice, s-ar putea să aibă mai multă experiență de condus pe gheață, dar vom încerca să compensăm asta cu motivația și rezistența noastră pe parcursul zilelor de la eveniment.

  „Oricum, aștept cu nerăbdare să-i cunosc pe toți ceilalți piloți și să petrec timp cu ei în weekendul Race Of Champions. Zăpada și gheața promit să facă acest eveniment din ROC extrem de special și sunt mai mult decât sigur că piloții se vor distra nebunește împreună în Suedia.”

  Cupa Națiunilor – un eveniment bazat pe echipe – are loc pe 5 februarie 2022, iar Race Of Champions are loc a doua zi. Cursele se vor desfășura pe un circuit bazat pe zăpadă și gheață în stațiunea suedeză Pite Havsbad, folosind o varietate de mașini.

  Vettel a mai participat la acest eveniment cu Michael Schumacher, câștigând Cupa Națiunilor de șase ori consecutiv, între 2007 și 2012. Fiul lui Michael, Mick, a vorbit anterior despre prietenia sa cu pilotul Aston Martin, Vettel, a spus în 2019: „Cred că ceea ce a fost tatăl meu pentru Sebastian, el este pentru mine.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss