Latest Posts

Vettel și Hulkenberg nu au fost printre opțiunile celor de la Red Bull pentru 2021

Vizualizări: 10780

Cei de la Red Bull au declarat că Sebastian Vettel și Nico Hulkenberg nu au fost luați în considerare pentru un loc în echipă în 2021, deși zvonurile s-au învârtit și în jurul lor. Formația din Milton Keynes a decis în final, să îl înlocuiască pe Alex Albon cu Sergio Perez, tailandezul urmând să fie pilot de rezervă pentru un an.

Christian Horner a spus că Perez a fost singurul pilot pe care l-au analizat serios: „Nu, nu am considerat pe altcineva. Am avut doar o scurtă discuție cu Nico Hulkenberg.” Red Bull consideră că a fost noroc pur, că un pilot de talia lui Perez nu avea deja contract pentru 2021, atunci când căuta un candidat.

„Este incredibil și circumstanțele sunt puțin ciudate, nu-i așa? Nico Hulkenberg este un alt pilot foarte capabil care ar trebui să aibă un loc în F1. Dar a fost într-adevăr norocul nostru că el (Perez) nu avea un contract și nicio altă opțiune, chiar atunci când noi căutam pe cineva, așadar am putut să terminăm sezonul cu Alex.”

Deși Red Bull are un program pentru tinerii piloți, Horner spune că a fost nevoie de o decizie pragmatică, când a simțit că niciunul dintre juniori nu este pregătit să ajungă într-o echipă de top.

„Nu a fost niciun candidat potrivit în programul pentru juniori”, a spus Horner. „Deci, pentru prima dată din 2007, am decis să privim în afara programului. A fost imposibil să ignorăm performanța lui Sergio din acest an. Consider că a avut un sezon fantastic. A fost cu adevărat impresionant, mai ales în cea de-a doua parte a campaniei și și-a câștigat locul.”

„Vrem să avem cea mai puternică echipă care să se poată lupta cu Mercedes, așadar ai nevoie de ambele monoposturi. Cred că Sergio are experiența necesară, vine cu niște cunoștinte incredibile și simt că va fi un coechipier bun pentru Max, anul viitor.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss