Latest Posts

Vettel: Sezonul 2022 “nu poate fi mai rău de atât” după accidentul din Australia.

Vizualizări: 11569

Sebastian Vettel a declarat că sezonul 2022 al Formulei 1 „nu poate fi mai rău de atât”, după ce a abandonat în Marele Premiu al Australiei, care a fost un weekend de coșmar după revenirea sa în cursă cu Aston Martin F1.

Sebastian Vettel a apărut pentru prima dată în cursa din 2022, după ce nu a participat la etapele din Bahrain și Arabia Saudită din cauza COVID-19. Cu cvadruplul campion mondial deja în dificultate după ce nu a avut atât de mult timp la volan, a rămas și mai mult în urmă din cauza unor probleme tehnice în antrenamentele libere de la Melbourne.

Vettel

Sebastian Vettel a fost nevoit să parcheze mașina AMR22 aproape de finalul primei sesiuni de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Australiei din cauza unei pierderi de putere, ceea ce a determinat o schimbare de motor care l-a făcut să rateze și a doua sesiune de antrenamente libere. Sâmbătă, el a fost limitat la doar cinci tururi înainte de a se prăbuși în cea de-a treia sesiune de antrenamente libere, iar apoi a fost eliminat în prima parte a calificărilor, după ce abia a reușit să iasă, în urma unei reparații impresionante efectuate de echipă.

La începutul cursei de duminică, Sebastian Vettel și coechipierul său Lance Stroll au încercat să beneficieze de o mașină de siguranță timpurie pentru a face o oprire liberă pentru pneuri noi, dar în turul 23 Sebastian Vettel a pierdut controlul în curba 5 la ieșirea din virajul 5 și a izbit aripa față a mașinii sale în zidul de pe partea opusă, suferind daune terminale. Întrebat dacă accidentul său a fost rezultatul unei mașini prost manevrate sau al lipsei de kilometraj, Sebastian Vettel a spus că a fost „probabil un pic din amândouă”, dar a recunoscut că poate a forțat prea tare în încercarea de a recupera terenul pierdut.

Vettel

„Evident, am încercat să scot tot ce pot mai bun din mașină și, privind retrospectiv, poate că am forțat prea tare”, a spus germanul. „Odată ce l-am pierdut, nu am mai avut nicio șansă de a reveni”.  Sebastian Vettel a recunoscut că sezonul său 2022 nu putea fi mai rău de atât, deoarece încă nu a parcurs distanța unui mare premiu.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„A fost mai provocator să nu avem cursa, evident, în parte pentru că am pierdut timp cu mașina, iar apoi cu incidentele de sâmbătă dimineața, așa că nu ajută, dar sunt sigur că va fi mai bine. Nu poate fi mai rău de atât”, a spus Sebastian Vettel. Lance Stroll a terminat pe locul 12 în Albert Park, egalând cel mai bun rezultat al echipei de până acum în acest sezon. Cum Alex Albon a obținut un punct pentru Williams Racing, Aston este acum singura echipă din F1 care nu a obținut încă niciun punct în 2022.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss