GP24 Media

LATEST POSTS

Vettel a savurat duelul cu Russell la COTA în timp ce se lupta să urce de la P18 în puncte

Vettel
Vizualizări: 10695

Urcarea lui Sebastian Vettel prin teren pentru a marca puncte în Austin s-a datorat condițiilor grele care au jucat în favoarea Aston Martin, dar au prezentat și o luptă împotriva unuia dintre rivalii săi preferati…

Aston Martin au pus o nouă unitate de putere pe mașina lui Vettel pentru cursa de la Circuit of the Americas, asigurându-se că va începe din spatele grilei. Un alt pilot care a făcut același lucru a fost George Russell și, în timp ce perechea a încercat să lupte pentru puncte, Vettel a ocolit exteriorul Williams-ului în complexul de mare viteză 16-18.

„Îmi place să fac curse cu George – nu este prima dată în acest an – pentru că pare să știe unde este mașina lui”, a spus Vettel. „El este întotdeauna corect. Evident că uneori avea avantajul; de data aceasta am avut putere, așa că a fost distractiv, mi-a plăcut asta.”

Mișcarea lui Vettel a venit în timp ce a făcut o strategie de două opriri să funcționeze prin rularea anvelopei medii în primele două perioade, ceva despre care crede că a fost mai productiv, deoarece alții s-au luptat cu uzura anvelopelor mai mult decât Aston Martin.

Vettel a savurat duelul cu Russell la COTA în timp ce se lupta să urce de la P18 în puncte

„Evident că am stat mult mai mult timp pe primul stint și am vrut să avem avantajul cu anvelope la final și părea să funcționeze. Cred că dacă mai erau câteva ture în plus am fi putut să-l atacăm pe Yuki [Tsunoda], dar a fost o recuperare bună de unde am pornit.

„Am făcut un pic mai multă pregătire pentru cursă vineri, dar nu cred că asta a făcut diferența. A fost o cursă grea pentru toată lumea în ceea ce privește gestionarea anvelopelor și cred că asta ne-a ajutat puțin în ceea ce privește performanța.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În timp ce Vettel a urcat pe locul 10 de pe locul 18 în grilă, cursa coechipierului Lance Stroll a fost serios îngreunată de contactul cu Nicholas Latifi din primul viraj, care l-a făcut să se învârtă, agravând un weekend nefericit.

„Am fost lovit de cineva în primul viraj și am pierdut poziţii, iar apoi a fost greu să recuperez”, a spus Stroll. „Am avut și multe daune, așa că nu a fost ideal.

„Daunele ne-au ținut înapoi toată cursa. Au fost unele daune la aripa față, așa că am făcut tot ce am putut, dar pur și simplu nu a fost suficient. Am fi pierdut mult timp dacă mergeam la boxe. Încă se putea conduce, dar poate speram să se întâmple ceva în față.

„Cred că în calificări am fost foarte nefericiți cu steagurile galbene duble și în cursă am fost nefericiți cu contactul. În retrospectivă, cred că am fi putut obține un rezultat bun cu un weekend normal.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES