More

  Latest Posts

  Red Bull Formula Nürburgring: Vettel sa distrat cu “Kinky Kylie” pe Nordschleife

  Vizualizări: 4731

  Cum s-a simțit Sebastian Vettel la tururile de demonstrație cu un monopost de Formula 1 pe Nürburgring-Nordschleife și ce vedete au fost prezente și cu ce vehicule

  “Mă simt de parcă aș fi într-o capsulă a timpului. O mulțime de amintiri ies la iveală.” Așa își rezumă Sebastian Vettel ziua petrecută pe Nürburgring. Cvadruplul campion mondial de Formula 1, a parcurs tururi demonstrative pe legendarul Nordschleife. La volanul monopostului Red Bull RB7 din sezonul 2011, a fost însoțit de o serie de vedete din motorsport în diferite vehicule.

  Vettel

  Sub sloganul “Red Bull Formula Nürburgring”, compania producătoare de energizante a dat startul evenimentului și a pregătit un program de divertisment pentru 60.000 de fani, incluzând spectacole de stunt și drift pe Nürburgring-Nordschleife.

  Vettel este încântat: “Totul se încadrează aici – inclusiv faptul că acum rulăm cu combustibil sintetic, adică neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2.

  Vettel

  Vettel vrea să fie activ în motorsport
  Acesta din urmă este deosebit de important pentru german. Vettel spune: “Motorsportul este marea mea pasiune și vreau să mențin sportul în viață.”

  “Carburanții pot fi făcuți sintetic și pot servi drept combustibil de înlocuire. Poate că nu este singura soluție, dar este o parte a soluției. Este important ca noi toți să realizăm că trebuie să facem ceva. Și lucrul cel mai grozav este că: Nu simți nicio diferență în mașină, este la fel de distractiv.”

  Vettel

  Alte celebrități în faimoase monoposturi de curse
  În afară de Vettel, au mai urcat și alte celebrități la volan , de exemplu foștii piloți de Formula 1 David Coulthard în Red Bull RB8 din 2012 sau Gerhard Berger în Ferrari 412 T2 din 1995.

  Vettel

  Mathias Lauda a condus Ferrari 312 B3 din 1974, una dintre monoposturile de Formula 1 pe care le condusese tatăl său Niki Lauda. Și Ralf Schumacher a trecut pe acolo cu Williams FW25 din 2003.

  Vettel

  BMW a adus pe Nürburgring o întreagă gamă de vehicule, inclusiv mașina V12 LMR, câștigătoare a premiului Le Mans, cu fostul director sportiv Markus Flasch la volan. Jens Klingmann a urmărit o mașină de turism M3 E30 în jurul Nordschleife, Philipp Eng o mașină sport Z4 GT3, iar Prințul Leopold de Bavaria a condus un M1 Procar.

  Vettel

  Carrie Schreiner: participanta la Academia de Formula 1, a pilotat un monopost de Formula 4 în timp ce tatăl campionului mondial Jos Verstappen, a condus un Ford Supervan 4.2 pe circuit.

  GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

  Vettel
  Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Media
  Photocredit: Formula 1 Fans Romania
  Sponsor: TricouMania

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24 Media

  Latest Posts

  Don't Miss