GP24 Media

LATEST POSTS

Vettel s-a „săturat” de curse de recuperare precum cea din Marele Premiu al Statelor Unite

Vizualizări: 10242

Sebastian Vettel admite că s-a „săturat” de a avea nevoie de a efectua curse de recuperare în urma greșelii din primul tur al Marelui Premiu al Statelor Unite.

Vettel, care a plecat de pe 5 în urma unei penalizări, a încercat o manevră asupra lui Daniel Ricciardo, dar cei doi s-au atins în virajul 13, ceea ce a dus la a doua cursă din două în care Vettel s-a trezit privind restul mașinilor trecând pe lângă el.

Germanul s-a re-alăturat pe locul 15 și a reușit să urce înapoi până pe 4, terminând cursa în spatele lui Lewis Hamliton, lucru care i-a afectat încă o dată șansele minime de acum la titlu.

„M-am săturat de curse de recuperare,” a admis Vettel după cursă.

„Am avut o trasă bună din virajul precedent, am trecut de el, iar el a încercat să se lupte pentru poziție, ceea ce este normal, în virajul următor am intrat unul lângă celălalt.

„Aveam interiorul, nu știu sigur dacă m-a văzut, dar da, odată ce am fost în poziția aia am vrut să țin mașina cât mai strâns posibil dar nu puteam să mă apropii mai mult de interior, așa că am avut contact și m-am învârtit.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Ar trebui să fiu într-o poziție mai bună, a fost o zi dezamăgitoare pentru mine, iar după primul tur a fost greu să mai revin.”

În ciuda dezamăgirii personale, Vettel a menționat că este fericit să își vadă coechipierul, Kimi Raikkonen, reușind prima sa victorie de GP în 113 curse.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES