More

  Latest Posts

  Vettel s-a detașat în ultima sesiune de antrenamente din Brazilia

  Sebastian Vettel s-a detașat de rivalul său Lewis Hamilton în ultima sesiune de antrenamente de la Interlagos, terminând la 0.2s în fața englezului.

  Sebastian Vettel a urcat în fruntea clasamentului în ultima sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Braziliei de astăzi, depunând cel mai rapid timp, urmat de Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.

  Cel mai bun timp al sesiunii a fost un 1m07.948s pe pneuri Supersoft, cu un sector final foarte bun din partea germanului făcând diferența între el și ceilalți piloți.

  Hamilton a terminat pe doi, la două zecimi mai încet decât Vettel. Hamilton a avut parte de probleme în această sesiune, cu fum ieșind din partea spate a mașinii sale Mercedes. Problema a fost imediat diagnosticată, cauza fiind un furtun de aerisire dislocat, problema fiind imediat rezolvată și Hamilton revenind pe circuit.

  Cel mai rapid om din brazilia de anul trecut, Bottas, a terminat pe trei, la jumătate de secundă mai lent decât Vettel, iar compatriotul său Kimi Raikkonen a completat linia a doua, cu un loc patru pentru Ferrari.

  Piloții Red Bull nu au avut parte de cea mai bună sesiune, Max Verstappen și Daniel Ricciardo fiind nevoiți să se mulțumească cu P5 și P6 respectiv la mai bine de trei sferturi de secundă mai înceți decât liderul.

  Haas au luat următoarele două poziții, având parte de o sesiune mult mai bună decât cea din Mexic. Kevin Magnussen a terminat pe șapte iar Romain Grosjean pe opt.

  Pierre Gasly a reușit un loc nouă pentru Honda, cu Charles Leclerc completând top 10-ul pentru Sauber.

  Restul piloților au fost clasificați astfel:

  Screenshot 2018-11-10 at 17.33.48.png

  Sesiunea de calificări de la Interlagos va avea loc astăzi, la ora 19:00.

  Vă așteptăm aici cu rezultatele imediat după finalul sesiunii.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari; Formula1; F1.com;


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss