GP24 Media

LATEST POSTS

Vettel recunoaște căci cariera de după F1 este acum o temă de discuție.

Vettel
Vizualizări: 12233

Sebastian Vettel admite că viitorul său dincolo de F1 este o “problemă” care își ridică acum capul.

În ultimele zile și săptămâni, unii au sugerat că se apropie momentul în care cvadruplul campion mondial își va agăța casca în cui. Aceste zvonuri nu au făcut decât să se intensifice pe fondul luptelor competitive ale echipei Aston Martin F1 ‘în acest an, atât echipa, cât și pilotul în vârstă de 34 de ani recunoscând că actualul contract se încheie la sfârșitul acestui sezon. „Sunt încă aici”, a declarat Sebastian Vettel pentru ziarul Bild. „Contractul meu este până la sfârșitul anului”. „Nu s-a luat încă o decizie”, recunoaște germanul.

„Depinde de cât de puternică este mașina, de cum se dezvoltă echipa și de cum decurg cursele. Dar nu trebuie să mint – viitorul meu este o problemă care se pune în calea mea. Și mă ocup de ea”. Noul șef al echipei Aston Martin F1, Mike Krack, a declarat la Imola că și-ar dori ca Sebastian Vettel să rămână motivat și să rămână la echipă și în 2023. Sebastian Vettel a declarat: „Adevărul este că am multe idei, vorbesc cu mulți oameni și sunt ușor de inspirat”.

Vettel

În mod clar, el vorbește despre oportunitățile care apar acum despre cum își va petrece timpul după ce se va retrage din Formula 1, un interes evident fiind ecologismul și sustenabilitatea. „Dar nu mă pun sub nicio presiune pentru a crea mâine o carieră ulterioară perfectă”, a declarat Vettel. „Nu vreau să creez așteptări cu privire la găsirea a ceea ce este perfect”.

„Am găsit ceva în Formula 1 la care sunt foarte bun. Ceva în care pot concura cu cei mai buni din lume. Ce va urma după aceea, timpul va spune. Am spus în urmă cu doi ani Voi mai conduce încă doi ani. Dar nu mă gândesc la viața de după asta în fiecare zi”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES