Latest Posts

Vettel: Prima impresie asupra mașinii din 2019 mi-a fost confirmată

Vizualizări: 18201

Sebastian Vettel spune că prima sa impresie a monopostului Ferrari pentru 2019 a fost confirmată în urma zilei cu numărul trei de testare de la Barcelona.

Ferrari au avut parte de un start puternic în sesiunea de testare de pre-sezon în 2019, Vettel terminând prima zi la mai bine de jumătate de secundă mai rapid decât oricine altcineva, iar Charles Leclerc fiind și el aproape la fel de rapid în a doua zi.

Vettel a depus un timp suficient de bun pentru P3 miercuri și a reușit să parcurgă o distanță considerabilă, totalul din toate trei zilele ajungând la 460 de tururi.

„A fost bine să revin în mașină astăzi și să mai parcurg ceva teren, să mă obișnuiesc cu mașina,” spune Vettel.

„Din nou, am avut o zi aglomerată și am reușit să ne completăm programul, care a inclus destul de multe lucruri în comparație cu cel de Luni.

„Am încercat să schimbăm unele lucruri la set-up și pot doar să confirm la acest moment pozitiva impresie pe care am avut-o încă din prima zi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cu 303 de tururi în buzunar mă simt confortabil în a spune că suntem satisfăcuți de progresul pe care am reușit să îl facem cu mașina.”

Daniil Kvyat a reușit să fure prima poziție Miercuri pentru Toro Rosso, dar, astăzi Leclerc revine la volanul noului SF90, va reuși să ia prima poziție pentru Ferrari a treia oară în patru zile? Vom vedea!

Foto-credit: Scuderia Ferrari

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss