More

  Latest Posts

  Vettel: Prima impresie asupra mașinii din 2019 mi-a fost confirmată

  Sebastian Vettel spune că prima sa impresie a monopostului Ferrari pentru 2019 a fost confirmată în urma zilei cu numărul trei de testare de la Barcelona.

  Ferrari au avut parte de un start puternic în sesiunea de testare de pre-sezon în 2019, Vettel terminând prima zi la mai bine de jumătate de secundă mai rapid decât oricine altcineva, iar Charles Leclerc fiind și el aproape la fel de rapid în a doua zi.

  Vettel a depus un timp suficient de bun pentru P3 miercuri și a reușit să parcurgă o distanță considerabilă, totalul din toate trei zilele ajungând la 460 de tururi.

  „A fost bine să revin în mașină astăzi și să mai parcurg ceva teren, să mă obișnuiesc cu mașina,” spune Vettel.

  „Din nou, am avut o zi aglomerată și am reușit să ne completăm programul, care a inclus destul de multe lucruri în comparație cu cel de Luni.

  „Am încercat să schimbăm unele lucruri la set-up și pot doar să confirm la acest moment pozitiva impresie pe care am avut-o încă din prima zi.

  „Cu 303 de tururi în buzunar mă simt confortabil în a spune că suntem satisfăcuți de progresul pe care am reușit să îl facem cu mașina.”

  Daniil Kvyat a reușit să fure prima poziție Miercuri pentru Toro Rosso, dar, astăzi Leclerc revine la volanul noului SF90, va reuși să ia prima poziție pentru Ferrari a treia oară în patru zile? Vom vedea!

  Foto-credit: Scuderia Ferrari


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss