More

  Latest Posts

  Vettel: Piloții sunt „la limită” cu pneurile în Mexic

  O zi dificilă în Mexic îl lasă pe Vettel îngrijorat de tyre management pentru cursă, dar este sigur că Ferrari au viteza necesară să depășească Renault.

  Sebastian Vettel a simțit că piloții erau „la limită” cu pneurile lor F1 în antrenamentele de vineri de la Marele Premiu al Mexicului, după o sesiune care a produs niște rezultate surprinzătoare.

  Red Bull au reușit să urce la o secundă distanță de toată lumea în FP2, la Autodromo Hermanos Rodriguez, conduși de Max Verstappen, cu Carols Sainz Jr. pentru Renault, cel mai apropiat de cei doi piloți Red Bull, în poziția a treia.

  Vettel a trebuit să se mulțumească cu P4 pentru Ferrari, la o miime de secundă mai lent decât Sainz, înainte de a își însuma ziua ca „alunecoasă” și în condiții „foarte” dificile.

  Echipele sunt forțate să ruleze cu maxim downforce pe mașinile lor din cauza problemelor cauzate de altitudinea circuitului din Mexico City, dar chiar și cu setări de acest gen, produc mai puțin downforce decât la Monza.

  „Cred că este circuitul cu cea mai mică sensibilitate când vine vorba de putere. Dar cred că este destul de așteptat că Red Bull sunt foarte puternici aici. Nu am avut un tur foarte curat, deci am fi putut să fim în fața celor de la Renault.

  „Toată lumea este la limită cu pneurile, încercând să le facă să funcționeze și să nu alunece atât, mai puțin cei de la Red Bull.”

  Uzura pneurilor a fost o problemă omniprezentă pentru piloți în FP2, cu mulți observând căderi grave de ritm la doar câteva tururi într-o ieșire pe gumele Hypersoft.

  Foto-credit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss