GP24 Media

LATEST POSTS

Vettel: Piloții sunt „la limită” cu pneurile în Mexic

Vizualizări: 10061

O zi dificilă în Mexic îl lasă pe Vettel îngrijorat de tyre management pentru cursă, dar este sigur că Ferrari au viteza necesară să depășească Renault.

Sebastian Vettel a simțit că piloții erau „la limită” cu pneurile lor F1 în antrenamentele de vineri de la Marele Premiu al Mexicului, după o sesiune care a produs niște rezultate surprinzătoare.

Red Bull au reușit să urce la o secundă distanță de toată lumea în FP2, la Autodromo Hermanos Rodriguez, conduși de Max Verstappen, cu Carols Sainz Jr. pentru Renault, cel mai apropiat de cei doi piloți Red Bull, în poziția a treia.

Vettel a trebuit să se mulțumească cu P4 pentru Ferrari, la o miime de secundă mai lent decât Sainz, înainte de a își însuma ziua ca „alunecoasă” și în condiții „foarte” dificile.

Echipele sunt forțate să ruleze cu maxim downforce pe mașinile lor din cauza problemelor cauzate de altitudinea circuitului din Mexico City, dar chiar și cu setări de acest gen, produc mai puțin downforce decât la Monza.

„Cred că este circuitul cu cea mai mică sensibilitate când vine vorba de putere. Dar cred că este destul de așteptat că Red Bull sunt foarte puternici aici. Nu am avut un tur foarte curat, deci am fi putut să fim în fața celor de la Renault.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Toată lumea este la limită cu pneurile, încercând să le facă să funcționeze și să nu alunece atât, mai puțin cei de la Red Bull.”

Uzura pneurilor a fost o problemă omniprezentă pentru piloți în FP2, cu mulți observând căderi grave de ritm la doar câteva tururi într-o ieșire pe gumele Hypersoft.

Foto-credit: F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES