More

  Latest Posts

  Vettel peste Leclerc, avantaj Ferrari în ziua de Vineri

  Sebastian Vettel şi-a învins coechipierul şi a terminat prima zi de antrenamente din Marele Premiu al Bahrainului în prima poziţie pentru Ferrari.

  Având parte de un weekend dificil în Australia, Ferrari au dominat prima zi din Bahrain cu două 1-2-uri în FP1 şi FP2.

  Ambii piloţi au făcut atât ieşiri de calificare cât şi ieşiri de cursă în FP2, iar Vettel şi-a adjudecat prima poziţie cu un timp de 1m 28.846s în ciuda unei greşeli în ultimul viraj.

  Timpul său a fost la doar 0.035s mai rapid decât al lui Leclerc, dar, niciunul dintre piloţii Mercedes nu s-a putut apropia la nici măcar o jumătate de secundă de timpul Germanului. Cei doi au completat doar o singură simulare de calificare iar campionul mondial, Lewis Hamilton, a reuşit doar locul trei, la 0.603s în spatele lui Vettel şi la o zecime şi jumătate mai rapid decât Bottas.

  Nico Hulkenberg a urcat în top 5 pentru Renault cu un timp impresionant de 1m 29.669s terminând în faţa lui Max Verstappen care a reuşit doar locul şase pentru Red Bull Honda.

  Kevin Magnussen a avut parte de încă o sesiune bună şi a terminat pe şapte pentru Haas în faţa lui Lando Norris, pilotul McLaren având parte de ceva probleme tehnice spre finalul FP2.

  Romain Grosjean pentru Haas şi Daniil Kvyat pentru Toro Rosso au completat top 10-ul urmaţi de Carlos Sainz în P11.

  Pierre Gasly a fost din nou mult mai lent decât colegul său de echipă şi a terminat sesiunea într-un dezamăgitor loc 12 la nu prea mare distanţă în faţa lui Alexander Albon pentru Toro Rosso.

  Sergio Perez a terminat pe 14 pentru Racing Point iar Daniel Ricciardo a avut încă o sesiune dezamăgitoare alături de Renault în 15.

  Ambele maşini Alfa Romeo au avut o zi slabă, Kimi Raikkonen având parte de o greşeală pe pneuri reci în al doilea viraj, problemă care l-a costat pe Finlandez restul sesiunii, unele probleme la sistemul de răcire devenind aparente ulterior.

  Antonio Giovinazzi a fost foarte aproape de a primi o penalizare în urma unei coliziuni cu Nico Hulkenberg în FP1, dar, a avut şi el parte de probleme mecanice şi a reuşit să iasă pe circuit doar în ultimele 10 minute ale sesiunii.

  Lance Stroll a terminat între cei doi piloţi Alfa Romeo pe tabelă cu doar cei doi piloţi Williams în spatele său, care, au avut încă o sesiune foarte foarte slabă, cei doi piloţi Williams terminând sesiunea la mai bine de patru secunde mai lenţi decât liderul Sebastian Vettel.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss