Latest Posts

Vettel: Păcat că am ratat pole, dar mă bucur că ne-am revenit

Vizualizări: 10293

Sebastian Vettel spune că a terminat sesiunea de calificări a Marelui Premiu al Statelor Unite cu mai multe emoții conflictuale, cu șansele sale la titlu fiind strâns legate de acest rezultat.

Pilotul Ferrari a ratat pole-ul cu un timp cu 0.061s mai încet decât al rivalului, Lewis Hamilton, dar este de părere că diferența a fost suficient de mică încât este dezamăgit că nu a reușit să îl invingă pe englez la Circuit of The Americas.

Tristețea adițională a lui Vettel vine de la penalizarea de trei poziții, pe care acesta a suferit-o pentru că nu a încetinit suficient sub steagul roșu în antrenamente. Penalizarea îl coboară pe acesta de pe locul doi pe locul cinci pe grilă pentru cursa de duminică. Atât Valtteri Bottas cât și Daniel Ricciardo urcând în clasament alături de Kimi Raikkonen.

„A fost destul de strâns dar este un păcat că am ratat pole-ul la o diferență atât de mică de timp,” spune Vettel.

„Șase sutimi, cred că poți oricând să spui că aveai timpul ăla undeva în tine. Am fost destul de fericit cu turul. Dar cred că a fost destul de greu să completezi un tur întreg astăzi.”

În același timp însă, germanul se bucură de revenirea echipei

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cred că dacă luăm în considerare ultimele câteva weekend-uri ar trebui să fim destul de fericiți cu rezultatul de astăzi, suntem din nou foarte aproape de Mercedes. Astăzi a fost o surpriză plăcută pentru noi, să vedem cât de mult ne-am apropiat pentru ultimele curse. Acestea sunt lucrurile bune, dar, dacă ești atât de aproape, în general ai vrea să fii în avantaj.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss