More

  Latest Posts

  Vettel: Păcat că am ratat pole, dar mă bucur că ne-am revenit

  Sebastian Vettel spune că a terminat sesiunea de calificări a Marelui Premiu al Statelor Unite cu mai multe emoții conflictuale, cu șansele sale la titlu fiind strâns legate de acest rezultat.

  Pilotul Ferrari a ratat pole-ul cu un timp cu 0.061s mai încet decât al rivalului, Lewis Hamilton, dar este de părere că diferența a fost suficient de mică încât este dezamăgit că nu a reușit să îl invingă pe englez la Circuit of The Americas.

  Tristețea adițională a lui Vettel vine de la penalizarea de trei poziții, pe care acesta a suferit-o pentru că nu a încetinit suficient sub steagul roșu în antrenamente. Penalizarea îl coboară pe acesta de pe locul doi pe locul cinci pe grilă pentru cursa de duminică. Atât Valtteri Bottas cât și Daniel Ricciardo urcând în clasament alături de Kimi Raikkonen.

  „A fost destul de strâns dar este un păcat că am ratat pole-ul la o diferență atât de mică de timp,” spune Vettel.

  „Șase sutimi, cred că poți oricând să spui că aveai timpul ăla undeva în tine. Am fost destul de fericit cu turul. Dar cred că a fost destul de greu să completezi un tur întreg astăzi.”

  În același timp însă, germanul se bucură de revenirea echipei

  „Cred că dacă luăm în considerare ultimele câteva weekend-uri ar trebui să fim destul de fericiți cu rezultatul de astăzi, suntem din nou foarte aproape de Mercedes. Astăzi a fost o surpriză plăcută pentru noi, să vedem cât de mult ne-am apropiat pentru ultimele curse. Acestea sunt lucrurile bune, dar, dacă ești atât de aproape, în general ai vrea să fii în avantaj.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss