More

  Latest Posts

  Vettel nu l-a enumerat pe Binotto printre oamenii săi preferați de la Ferrari

  Sebastian Vettel a ținut să amintească în mod special de Maurizio Arrivabene, ca fiind unul dintre cei mai importanți oameni din spatele carierei sale cu Ferrari. Pilotul german părăsește Scuderia după 6 ani, în care a obținut 14 victorii, însă niciun titlu, în afară de cele 4 pe care le avea deja de când concura cu Red Bull.

  Acum Vettel îl va înlocui pe Sergio Perez, la Aston Martin, în timp ce mexicanul și-a găsit un loc la Red Bull.

  Într-un interviu cu Sky Italia F1, pilotul de 33 de ani, a fost întrebat care au fost pentru el, cei mai importanți oameni de la Ferrari. Având în vedere modul în care s-a decis înlocuirea lui Vettel, Mattia Binotto nu și-a găsit un loc pe lista germanului.

  În schimb, a vorbit cu drag despre fostul director de la Ferrari, cât și despre inginerul său de cursă, cu care a făcut echipă și la Toro Rosso:

  „Riccardo (Adami – inginerul de cursă), este printre preferați, fără vreun dubiu”, a spus Vettel. „Am călătorit cu el, și a fost important să îl am că pilon, deoarece ne cunoșteam deja foarte bine. M-a înțeles. În ceea ce privește performanța pe circuit, el a fost cea mai importantă persoană.”

  „În imaginea de ansamblu, se evidențiază Maurizio Arrivabene. Cred că din afară nu a fost foarte bine înțeles.”. Vettel a vorbit puțin și despre relația dificilă dintre Arrivabene și Sergio Marchionne, fostul director și CEO Ferrari, care a murit în 2018.

  „Nu era ușor să colaborezi cu Marchionne. Era unic, punea presiune mare pe oameni, iar Maurizio nu era așa. Dar consider că Arrivabene are cu adevărat o inimă mare.”

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss