More

  Latest Posts

  Vettel nu l-a enumerat pe Binotto printre oamenii săi preferați de la Ferrari

  Sebastian Vettel a ținut să amintească în mod special de Maurizio Arrivabene, ca fiind unul dintre cei mai importanți oameni din spatele carierei sale cu Ferrari. Pilotul german părăsește Scuderia după 6 ani, în care a obținut 14 victorii, însă niciun titlu, în afară de cele 4 pe care le avea deja de când concura cu Red Bull.

  398 1

  Acum Vettel îl va înlocui pe Sergio Perez, la Aston Martin, în timp ce mexicanul și-a găsit un loc la Red Bull.

  Într-un interviu cu Sky Italia F1, pilotul de 33 de ani, a fost întrebat care au fost pentru el, cei mai importanți oameni de la Ferrari. Având în vedere modul în care s-a decis înlocuirea lui Vettel, Mattia Binotto nu și-a găsit un loc pe lista germanului.

  În schimb, a vorbit cu drag despre fostul director de la Ferrari, cât și despre inginerul său de cursă, cu care a făcut echipă și la Toro Rosso:

  „Riccardo (Adami – inginerul de cursă), este printre preferați, fără vreun dubiu”, a spus Vettel. „Am călătorit cu el, și a fost important să îl am că pilon, deoarece ne cunoșteam deja foarte bine. M-a înțeles. În ceea ce privește performanța pe circuit, el a fost cea mai importantă persoană.”

  „În imaginea de ansamblu, se evidențiază Maurizio Arrivabene. Cred că din afară nu a fost foarte bine înțeles.”. Vettel a vorbit puțin și despre relația dificilă dintre Arrivabene și Sergio Marchionne, fostul director și CEO Ferrari, care a murit în 2018.

  „Nu era ușor să colaborezi cu Marchionne. Era unic, punea presiune mare pe oameni, iar Maurizio nu era așa. Dar consider că Arrivabene are cu adevărat o inimă mare.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss