GP24 Media

LATEST POSTS

Vettel nu a încercat să își convingă echipa să nu îl abandoneze

Vizualizări: 10125

După ce a fost informat de Scuderia Ferrari că nu i se va înnoi contractul, Sebastian Vettel nu a încercat să îl convingă pe Mattia Binotto să se răzgândească. Pilotul german a fost anunțat în 2020 înainte de începerea sezonului, la telefon că serviciile lui nu vor mai fi dorite din 2021.

Scuderia de la Maranello a decis să își continue călătoria în F1, alături de Charles Leclerc și Carlos Sainz. Decizia a venit ca un șoc pentru mulți, în special pentru Seb, deoarece Mattia Binotto declarase de multe ori în presă că alegerea sa va fi mereu Vettel.

Sebastian Vettel spune că nu a încercat nici cum să schimbe această decizie: „Nu trebuie să înțeleg, de ce au făcut această alegere, ca să fiu sincer nu schimbă nimic. Nu caut nod în papură. Nu așa funcționez. E bine pentru mine și accept lucrurile așa cum sunt, când Mattia m-a informat la telefon, a fost totul clar.”

„Nu e ca și cum aș fi putut să mă lupt sau să îi conving să facă altceva. Consider în mod cert, că dacă o ușă se închide, se va deschide alta. Nu e ca și cum aș fi putut să aleg orice echipă, în schimb a trebuit mai degrabă să mă hotărăsc dacă vreau să rămân în Formula 1, sau nu. Cum știți deja ce ușă s-a deschis, este clară și decizia mea”, a conchis Seb.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES