More

  Latest Posts

  Vettel nu a încercat să își convingă echipa să nu îl abandoneze

  După ce a fost informat de Scuderia Ferrari că nu i se va înnoi contractul, Sebastian Vettel nu a încercat să îl convingă pe Mattia Binotto să se răzgândească. Pilotul german a fost anunțat în 2020 înainte de începerea sezonului, la telefon că serviciile lui nu vor mai fi dorite din 2021.

  Scuderia de la Maranello a decis să își continue călătoria în F1, alături de Charles Leclerc și Carlos Sainz. Decizia a venit ca un șoc pentru mulți, în special pentru Seb, deoarece Mattia Binotto declarase de multe ori în presă că alegerea sa va fi mereu Vettel.

  Sebastian Vettel spune că nu a încercat nici cum să schimbe această decizie: „Nu trebuie să înțeleg, de ce au făcut această alegere, ca să fiu sincer nu schimbă nimic. Nu caut nod în papură. Nu așa funcționez. E bine pentru mine și accept lucrurile așa cum sunt, când Mattia m-a informat la telefon, a fost totul clar.”

  „Nu e ca și cum aș fi putut să mă lupt sau să îi conving să facă altceva. Consider în mod cert, că dacă o ușă se închide, se va deschide alta. Nu e ca și cum aș fi putut să aleg orice echipă, în schimb a trebuit mai degrabă să mă hotărăsc dacă vreau să rămân în Formula 1, sau nu. Cum știți deja ce ușă s-a deschis, este clară și decizia mea”, a conchis Seb.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss