More

  Latest Posts

  Vettel menține dominanța Ferrari în FP3 la Monza

  Sebastian Vettel a încheiat ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Italiei de la Monza în prima poziție pentru Ferrari, oferind echipei un boost înaintea calificărilor.

  Piloții au fost limitați la doar 50 de minute de rulare în FP3, oficialii fiind ocupați cu repararea pistei în urma unui accident horror care a avut loc în Formula 3 la mai puțin de o oră înaintea sesiunii.

  Timpul lui Sebastian a fost la doar 3 sutimi de secundă mai rapid decât cel mai apropiat urmăritor, Max Verstappen, iar primii șase piloți au fost separați de doar 3 zecimi în cadrul acestei sesiuni.

  Valtteri Bottas pentru Mercedes și Charles Leclerc pentru Ferrari au stabilit timpi identici astăzi și au terminat pe trei și patru respetiv, la 0.109s mai lenți decât timpul lui Vettel, în timp ce Daniel Ricciardo a terminat un impresionant loc cinci pentru Renault.

  Actualul campion mondial și lider al clasamentului, Lewis Hamilton, a reușit doar locul șase pentru Mercedes, la 3 zecimi mai lent decât și-ar fi dorit.

  Nico Hulkenberg a luat locul șapte pentru Renault urmat de Alexander Albon, pilotul Red Bull raportând o problemă în timpul ieșirilor sale în regim de calificare. Antonio Giovinazzi a terminat pe 9 pentru Alfa Romeo iar Daniil Kvyat a completat top 10-ul pentru Toro Rosso.

  Foto-credit: Renault Sport F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss