Latest Posts

Vettel: Locul opt, “ca o victorie” pentru echipa Aston Martin F1, aflată în dificultate.

Vizualizări: 25035

Sebastian Vettel spune că locul opt obținut de Aston Martin F1 la Imola în Marele Premiu al Emiliei Romagna pentru Aston Martin F1 este „ca o victorie”, având în vedere forma de bază a mașinii sale de Formula 1.

De pe locul 13 pe grila de start a urcat pe locul 9 în primul tur, câștigând ulterior un loc în urma abandonului lui Fernando Alonso. A mai urcat încă un loc atunci când a sărit peste Kevin Magnussen la boxe după ce a fost printre primii care au trecut la slick-uri, lăsându-l pe al șaptelea pentru o mare parte din cursă. A mai câștigat o poziție atunci când Charles Leclerc a făcut un patinaj, dar a pierdut în fața lui Yuki Tsunoda și a lui Charles Leclerc, care și-a revenit.

Locul opt al germanului și locul 10 al coechipierului Lance Stroll reprezintă primele puncte ale Aston Martin F1 din tulburele sezon 2022. „Este ca o victorie”, a spus el. „Trebuie să fim sinceri, nu suntem cei mai rapizi în acest moment. Cred că suntem destul de mult în cealaltă parte a câmpului. Dar astăzi ne-am descurcat foarte bine, weekendul ne-a ajutat cu condițiile, dar am reușit să capitalizăm. Cred că am făcut o treabă bună când am cerut pneuri de uscat, iar toți ceilalți cred că au copiat ceea ce am făcut. Așa că am fost fericit să merg chiar și cu un tur sau două mai devreme. Așa că da, a fost foarte, foarte bine”.

Vettel, Aston Martin

„Și, evident, nici o șansă de a-l ține pe Charles Leclerc la final, el este cu vreo patru secunde mai rapid, trei secunde mai rapid. Dacă ne-ai fi spus că ne luptăm cu o Scuderia Ferrari cu patru tururi înainte de cursă, aș fi acceptat. Vreau să spun, este încă poziția a opta. Așa că nu este la fel de plăcut ca și cum ai câștiga. Dar, ca să fiu sincer, știți, am condus multe curse în care am terminat pe podium și am făcut o cursă mai proastă. Așa că sunt foarte fericit”.

Sebastian Vettel a subliniat că rezultatul a fost obținut cu o mașină care este încă dificil de condus și lipsită de ritm. „Nu am pus nimic pentru performanță”., a spus el. „Am suferit o problemă cu senzația de direcție. Și am reușit să o îmbunătățim ușor pentru această cursă. Dar este încă o problemă. Cred că, dacă te uiți la bord, mașina noastră este foarte greu de condus și chiar și pe liniile drepte, trebuie să fii concentrat. Așa că da, este ceea ce este. Dar, prin urmare, este foarte gustos, foarte dulce să avem rezultatul de astăzi”.

Sebastian Vettel a recunoscut că o dublă clasare în puncte a fost un impuls oportun pentru echipa sa, mai ales după un weekend dificil în Australia, în care s-au înregistrat patru accidente între cei doi piloți. „Foarte important. Vreau să spun că este dur, muncești din greu și când ai un pachet bun este ușor să obții rezultate bune”, a spus el. „Și apoi este vorba de perfecțiune pentru a obține rezultatul perfect”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Vettel, Aston Martin

„Dar știți, munca care se depune în spatele terenului, pe care, ca să fiu sincer, timp de mulți ani, nu am apreciat-o la fel de mult pentru că nu am fost acolo, dar este aceeași muncă depusă de toți oamenii din echipă. Și este și mai greu, pentru că nu primești nicio prăjitură sau recompensă după cursă. Așa că încercați să vă faceți câinele să sară fără o prăjitură pentru a-l mulțumi după aceea, este greu! Așa că e bine pentru ei. Și da, mă bucur pentru echipă și mă bucur că am ambele mașini în puncte”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss