More

  Latest Posts

  Vettel lider pentru Ferrari la sfârșitul zilei de Vineri în Ungaria

  Sebastian Vettel a terminat prima zi de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu Formula 1 al Ungariei în prima poziție pentru Ferrari în condiții de ploaie pe Hungaroring.

  Încă de la începutul zilei semnele de ploaie intermitentă anunțau un cuplu de sesiuni de antrenamente interesante pentru ziua de Vineri, iar pentru Sâmbătă ne putem aștepta la condiții relativ similare.

  Pentru majoritatea echipelor condițiile au fost o dezamăgire cu ce privește antrenamentele, cu mare parte din grilă având upgrade-uri de testat în urma datelor strânse din cele două curse din Austria.

  În FP1, unde am avut parte de condiții uscate, monoposturile Mercedes au terminat la aproximativ 2s în fața celorlalți, dar în FP2, 7 piloți nu au stabilit nici măcar un timp de referință. Cei 7 în pricină sunt cei doi piloți Renault, Esteban Ocon și Daniel Ricciardo, cei doi piloți Williams, George Russell și Nicholas Latifi, Alex Albon pentru Red Bull, Kevin Magnussen pentru Haas și Lewis Hamilton pentru Mercedes.

  Vettel așadar a terminat în prima poziție pentru Ferrari, cu un cel mai bun timp de 1m40.464s urmat de Valtteri Bottas pentru Mercedes.  Carlos Sainz a terminat ziua pe patru pentru McLaren urmat de cele două monoposturi Racing Point, conduse de Lance Stroll și Sergio Perez respectiv.

  Pe șase s-a clasat Pierre Gasly pentru AlphaTauri urmat de Max Verstappen pentru Red Bull, Romain Grosjean pentru Haas și Kimi Raikkonen pentru Alfa Romeo, top 10-ul fiind completat de Charles Leclerc în cel de-al doilea monopost Ferrari.

  Ultimii clasați au fost Antonio Giovinazzi pentru Alfa Romeo, Lando Norris pentru McLaren și Daniil Kvyat, care a terminat în ultima poziție dintre cei cu timp stabilit, dar la 7s mai lent decât timpul stabilit de Sebastian Vettel.

  O zi fără evenimente majore așadar astăzi în Ungaria, unde echipele s-au putut folosi la maxim de doar o singură sesiune de antrenamente.

  Condițiile meteo se anunță a fi similare pentru ziua de mâine, posibil chiar să avem condiții de ploaie și în cursa de duminică, o situație pe care mulți dintre piloții de pe grilă o vor prefera.

  Formula 1 revine mâine cu cea de-a treia sesiune de antrenamente și cu sesiunea de calificări.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss