More

  Latest Posts

  Vettel lider în FP2 pe Autodromo Hermanos Rodriguez pentru Ferrari

  Sebastian Vettel a condus cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Mexic pentru Ferrari, urmat de Max Verstappen în timp ce Lewis Hamilton și cei de la Mercedes au avut de suferit.

  Timpul pilotului german a fost de 1m16.607s, stabilit pe pneuri Soft, la 0.115s mai rapid decât timpul lui Max Verstappen într-o sesiune în care Alexander Albon a avut parte de un accident major.

  Așadar Verstappen a reușit să se interpună între cei doi piloți Ferrari cu Charles Leclerc terminând ziua pe locul trei, la aproape 5 zecimi mai lent decât colegul său. Monegascul a avut parte și de două greșeli majore într-o sesiune slabă comparativ cu cea de dimineață.

  Temerile celor de la Mercedes par să se adeverească weekend-ul acesta cu echipa germană aparent fiind doar a treia cea mai rapidă echipă de pe pistă, în spatele celor de la Red Bull și Ferrari.

  Valtteri Bottas a terminat pe patru pentru Mercedes la 6 zecimi față de lider, colegul său de echipă terminând la aproape o secundă mai lent decât Vettel.

  Daniil Kvyat a terminat pe șase pentru Toro Rosso urmat de colegul său de echipă, Pierre Gasly, într-o sesiune foarte bună pentru Scuderia Red Bull.

  McLaren au avut ambele mașini în top 10, Carlos Sainz terminând pe opt iar Lando Norris pe 9, cei doi fiind separați de Nico Hulkenberg.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss