GP24 Media

LATEST POSTS

Vettel își va lua adio după contractul din 2022?

Vettel
Vizualizări: 12703

Sebastian Vettel pare să se îndepărteze de Formula 1. După Marele Premiu de la Miami, cvadruplul campion mondial și-a ras barbă pentru a apărea în cadrul emisiunii emblematice Question Time de la BBC, unde a recunoscut că este un ipocrit ecologist.

„Acestea sunt întrebări pe care mi le pun în fiecare zi”, a spus germanul. „Nu sunt un sfânt. Când mă dau jos din mașină, bineînțeles că mă gândesc este ceva ce ar trebui să facem?”. Pe lângă alte întrebări legate de viitorul său în Formula 1 și echipa Aston Martin F1 care a recunoscut că pilotul de 34 de ani încă trebuie convins să semneze pentru 2023, Marc Surer crede că toate semnele indică retragerea lui Sebastian Vettel.

„Nu prea pare că echipa poate deveni campioană. Atunci de ce are nevoie de toate astea?”, a declarat fostul pilot de F1 pentru publicația germană motorsport-total.com. „Îl văd îndeplinind contractul și spunându-și la revedere. Aston Martin F1 a fost ultima lui șansă și nici acolo nu funcționează”. Marc Surer, însă, crede că Sebastian Vettel va rămâne angajat atât în F1, cât și la Aston Martin F1, până la steagul cu carouri.

Vettel

„Faptul că s-a întors după ce a avut corona virus și a continuat să concureze vorbește de la sine”, a spus Marc Surer. „Încearcă să ajute echipa, să o împingă înainte și există semne de progres. Sebastian Vettel își face treaba. Ar fi putut să renunțe și nimeni nu ar fi fost supărat pe el pentru asta, cu excepția poate a echipei”.

Elvețianul în vârstă de 70 de ani, fost pilot de F1, nu este de acord nici cu cei care cred că Sebastian Vettel nu mai este suficient de rapid pentru Formula 1. „În condiții normale, Seb îl învinge pe Lance Stroll”, a spus Surer. „Sergio Perez a avut constant probleme cu acesta, ceea ce arată deja nivelul lui Sebastian Vettel. Problema este motivația. Poate lupta pentru locul zece să motiveze un cvadruplu campion mondial? Este greu de spus”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Total
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES