More

  Latest Posts

  Vettel își va lua adio după contractul din 2022?

  Sebastian Vettel pare să se îndepărteze de Formula 1. După Marele Premiu de la Miami, cvadruplul campion mondial și-a ras barbă pentru a apărea în cadrul emisiunii emblematice Question Time de la BBC, unde a recunoscut că este un ipocrit ecologist.

  „Acestea sunt întrebări pe care mi le pun în fiecare zi”, a spus germanul. „Nu sunt un sfânt. Când mă dau jos din mașină, bineînțeles că mă gândesc este ceva ce ar trebui să facem?”. Pe lângă alte întrebări legate de viitorul său în Formula 1 și echipa Aston Martin F1 care a recunoscut că pilotul de 34 de ani încă trebuie convins să semneze pentru 2023, Marc Surer crede că toate semnele indică retragerea lui Sebastian Vettel.

  „Nu prea pare că echipa poate deveni campioană. Atunci de ce are nevoie de toate astea?”, a declarat fostul pilot de F1 pentru publicația germană motorsport-total.com. „Îl văd îndeplinind contractul și spunându-și la revedere. Aston Martin F1 a fost ultima lui șansă și nici acolo nu funcționează”. Marc Surer, însă, crede că Sebastian Vettel va rămâne angajat atât în F1, cât și la Aston Martin F1, până la steagul cu carouri.

  Vettel

  „Faptul că s-a întors după ce a avut corona virus și a continuat să concureze vorbește de la sine”, a spus Marc Surer. „Încearcă să ajute echipa, să o împingă înainte și există semne de progres. Sebastian Vettel își face treaba. Ar fi putut să renunțe și nimeni nu ar fi fost supărat pe el pentru asta, cu excepția poate a echipei”.

  Elvețianul în vârstă de 70 de ani, fost pilot de F1, nu este de acord nici cu cei care cred că Sebastian Vettel nu mai este suficient de rapid pentru Formula 1. „În condiții normale, Seb îl învinge pe Lance Stroll”, a spus Surer. „Sergio Perez a avut constant probleme cu acesta, ceea ce arată deja nivelul lui Sebastian Vettel. Problema este motivația. Poate lupta pentru locul zece să motiveze un cvadruplu campion mondial? Este greu de spus”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Total

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss