More

  Latest Posts

  Vettel în frunte pentru Ferrari în FP1

  Sebastian Vettel a stabilit ritmul pentru Ferrari în prima sesiune de antrenamente libere a Marelui Premiu al Chinei de vineri, terminând în fața rivalului său de la Mercedes, Lewis Hamilton.

  La două săptămâni de la greșeala făcută în Bahrain din cadrul duelului său cu Hamilton, Vettel a dat startul weekend-ului din China cu dreptul, stabilind cel mai rapid timp al sesiunii de 1m33.911s, la două zecimi de secundă mai rapid decât cel mai apropiat urmăritor.

  Vettel a reușit să compenseze pierderilor de ritm în fața lui Hamilton din primele două sectoare cu un timp foarte rapid în cel de-al treilea sector, ajutat de avantajul de putere Ferrari care și-a arătat colții de-a lungul porțiunilor drepte ale circuitului.

  Vettel de asemenea și-a depus timpul pe pneurile medii, cu timpul lui Hamilton fiind stabilit pe pneurile moi care sunt mai rapide.

  Charles Leclerc a luat locul trei în celălalt monopost Ferrari, terminând nu departe de Hamilton, iar Max Verstappen a luat locul patru pentru Max Verstappen.

  Valtteri Bottas a reușit doar locul cinci pentru Mercedes, terminând în fața lui Daniel Ricciardo, pilotul Renault fiind cel mai rapid din midfield și terminând chiar în fața lui Pierre Gasly în mașina soră Red Bull.

  Daniil Kvyat a luat locul opt pentru Toro Rosso în fața lui Lance Stroll pentru Racing Point, cu Romain Grosjean completând top 10-ul pentru Haas.

  Cealaltă mașină americană a celor de la Haas a terminat pe 11 condusă de Kevin Magnussen imediat în urma sa stabiloinduse Nico Hulkenberg, Lando Norris, Alexander Albon și KImi Raikkonen în ordine.

  Carlos Sainz Jr. a terminat pe 16 urmat de Sergio Perez și cele două mașini Williams,

  Antonio Giovinazzi a reușit să completeze doar două tururi pentru Sauber în prima sesiune, o problemă la motor trecând-ul pe bancă încă de devreme. Acesta a terminat sesiunea pe ultima poziție.

  Foto-credit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss