Latest Posts

Vettel: Ferrari vrea să dovedească că nu și-a pierdut calea

Vizualizări: 15844

Sebastian Vettel spune ca Ferrari vrea sa arate in cursele finale ale sezonului ca este mai bine decat sugereaza rezultatele recente.

Campania lui Vettel a campionatului mondial sa prăbușit după ce un șir de erori pilot și de echipă au lăsat ușa deschisă pilotului Mercedes Lewis Hamilton pentru a câștiga șase victorii în ultimele șapte curse.

Lucrurile au atins un nou nivel scăzut în Japonia, în weekendul trecut, când șeful Ferrari, Maurizio Arrivabene, și-a criticat propria echipă pentru o eroare “inacceptabilă” în jocurile de noroc pe utilizarea anvelopei intermediare pe o pistă uscată.

Vettel nu se împotrivește faptului că Ferrari a aruncat o ocazie de aur pentru a câștiga titlul, dar spune că există lucruri de dovedit în cursele finale pentru a arăta că nu este la fel de rău ca incidentele recente au sugerat.

“Cred că avem un mare potențial în această echipă”, a declarat germanul după un GP japonez în care locul al șaselea a însemnat că a alunecat la 67 de puncte în spatele câștigătorului Hamilton

“Evident că ultimele săptămâni au fost grele pentru noi în ansamblu și am putea fi într-un loc mai bun, nu suntem, așa că sa întâmplat pentru un motiv.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Dar așteptăm cu nerăbdare și chiar dacă ultimele săptămâni au fost dificile, spiritul din interiorul echipei, dacă te uiți la băieți și așa mai departe, este incredibil cât de puternici sunt, cât de puternici sunt ei, cât de pozitivi sunt .

“Cred că [calitatea] a făcut această echipă întotdeauna foarte puternică și va face ca această echipă să fie puternică în cursa următoare și în viitor.

“Așadar, știm că avem încă un potențial de dezlănțuit și că trebuie să lucrăm și să săpăm puțin mai adânc și așa mai departe. Dar pentru moment, evident, vrem să dovedim că ultimele curse nu sunt ceea ce putem face”.

Vettel a spus că a vorbit cu Arrivabene după eroarea de calificare pentru a-și exprima sentimentele despre ceea ce se întâmpla, dar sugerează că o anchetă suplimentară ar fi valoroasă.

“Am vorbit despre ceea ce sa întâmplat pe plan intern și nu am fost mulțumiți de rezultate”, a adăugat Vettel.

“Evident, ceea ce am făcut nu a funcționat, așa că am revăzut ceea ce am fi putut face mai bine în acel moment și sunt sigur că săptămâna viitoare vom trece din nou de ea.

“Dar nu mai are nici un rost sa treci prin aceasta inca o saptamana sau doua, in ceea ce priveste calificarea si timing.

“Dacă plouă așa, este un joc de noroc, așa că dacă atunci brusc vine ploaia și putem face o jumătate de tur cu intermediarii și apoi jumătate în ploaie plină, atunci arătăm ca genii și toți ceilalți arata ca idioti. Deci, acestea sunt intotdeauna decizii dificile, dar cu siguranta a fost ceva ce ar fi trebuit sa facem mai bine “.

Kimi Raikkonen, coechipierul echipei Vettel, a declarat că este important ca Ferrari să “curăța” câteva lucruricâteva lucruri în ceea ce privește operațiunile sale, pe măsură ce se dorește să facă mai bine în cursele viitoare.

“Evident, trebuie să trecem prin lucruri și cred că a fost dificil weekend-ul în ansamblu”, a spus Finn. “Ne-am îmbunătățit în week-end, și a fost mai bine și mai bine.

“Daca aratati doar rezultatul, nu a fost ceea ce am dorit, dar asa merge uneori. Mergem la urmatoarea cursa si cautam lucruri bune si speram sa le punem unde suntem mai fericiti si sa fim acolo. trebuie să ordonați lucrurile și, sperăm, să obțineți un pic mai mult de un weekend mai curat. ”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss