More

  Latest Posts

  Vettel explică comentariul radio „dezastru anvelope”

  Sebastian Vettel își explică mesajul radio care se plânge de „gomme disastro”, adică „anvelope dezastruoase”, la finalul Marelui Premiu Monaco.

  Șoferul Ferrari a declarat că Monaco „a fost mult mai rău decât cursele anterioare” în ceea ce privește modul în care șoferii trebuie să-și trateze anvelopele.

  „Este doar o rușine pentru că cred că dacă comparați și anul trecut, la Monaco aveți întotdeauna un pic de management al ritmului pentru că nu puteți depăși, astfel încât tipul din față să poată stabili ritmul. Dar anul acesta a fost extrem, pentru că anvelopele nu puteai împinge. „Cred că asta am vrut să spunem după cursa. Și ați putut vedea și în timpul cursei. Cred că este un mod de a nu compara cu anul trecut și a vedea o mare diferență, în timp ce dacă luați celelalte curse nu a fost așa de mare. În acest sens, este o singură dată.

  „În general, cred că anvelopele din acest an sunt puțin mai vulnerabile decât anul trecut”.

  Pirelli a adus aceeași selecție a anvelopei la cursa din acest weekend la circuitul Gilles Villeneuve. Vettel a spus că va aștepta să vadă cum se comportă în comparație cu ultima cursă.

  „Evident, este o piesă diferită, natură diferită. De obicei aici poate varia un pic mai mult, care anvelopa este limitarea. Vom vedea.

  „Cred că vinerea va fi importantă. Cred că vremea ar trebui să fie bine, cel puțin coerentă. Și apoi vom vedea cât de mult putem citi. „


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss