More

  Latest Posts

  Vettel explică comentariul radio “dezastru anvelope”

  Sebastian Vettel își explică mesajul radio care se plânge de “gomme disastro”, adică “anvelope dezastruoase”, la finalul Marelui Premiu Monaco.

  Șoferul Ferrari a declarat că Monaco “a fost mult mai rău decât cursele anterioare” în ceea ce privește modul în care șoferii trebuie să-și trateze anvelopele.

  “Este doar o rușine pentru că cred că dacă comparați și anul trecut, la Monaco aveți întotdeauna un pic de management al ritmului pentru că nu puteți depăși, astfel încât tipul din față să poată stabili ritmul. Dar anul acesta a fost extrem, pentru că anvelopele nu puteai împinge. “Cred că asta am vrut să spunem după cursa. Și ați putut vedea și în timpul cursei. Cred că este un mod de a nu compara cu anul trecut și a vedea o mare diferență, în timp ce dacă luați celelalte curse nu a fost așa de mare. În acest sens, este o singură dată.

  “În general, cred că anvelopele din acest an sunt puțin mai vulnerabile decât anul trecut”.

  Pirelli a adus aceeași selecție a anvelopei la cursa din acest weekend la circuitul Gilles Villeneuve. Vettel a spus că va aștepta să vadă cum se comportă în comparație cu ultima cursă.

  “Evident, este o piesă diferită, natură diferită. De obicei aici poate varia un pic mai mult, care anvelopa este limitarea. Vom vedea.

  “Cred că vinerea va fi importantă. Cred că vremea ar trebui să fie bine, cel puțin coerentă. Și apoi vom vedea cât de mult putem citi. “

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss