Latest Posts

Vettel: „Evident” că Hamilton și Mercedes au făcut o treabă mai bună decât noi

Vizualizări: 11379

Sebastian crede că este „evident” că rivalul său pentru titlul F1, Lewis Hamilton și echipa sa Mercedes au făcut o treabă mai bună decât el și Ferrari, până acum, în 2018.

Vettel părea să fie în poziția perfectă pentru a termina seceta de campionate a echipei Italiene anul acesta, dar o serie lungă de erori ale pilotului și oportunități ratate aproape că i-au terminat complet speranțele la titlu, în ciuda faptului că mașina lor părea cea mai bună de pe grilă pentru mare parte din acest sezon.

Hamilton, însă, care este pe cale de a câștiga al cinci-lea său titlu F1, pe care Englezul l-ar putea avea în mână chiar la Austin, dacă acesta va termina la mai mult de opt puncte în fața Germanului.

Când a fost întrebat dacă Hamilton și Mercedes au făcut pur și simplu o treabă mai bună anul acesta, Vettel a răspuns: „Până acum, da. Este destul de clar, trebuie doar să te uiți la punctaj.

„Din păcate unele dintre curse nu s-au terminat cum am fi vrut, iar ei au fost capabili să beneficieze din asta.

„Nu este ca și cum noi doar ne-am dat la o parte și ei erau acolo; Cred că și-au făcut treaba și au reușit astfel să își însușească punctele.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Evident că ne-a rănit, dar chiar au făcut o treabă bună. Din partea noastră evident că nu a fost ideal, dar ce a fost, a fost, e în trecut, nu mai putem schimba asta. Când vine vorba de cursele care urmează, știu ce este de făcut, știu ce trebuie să fac, va trebui să ne asumăm unele riscuri pentru că nu suntem într-o poziție optimă de a ne ocupa de diferența din campionat, pentru că diferența nu este a noastră, este a celor de la Mercedes.”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss