More

  Latest Posts

  Vettel: „Evident” că Hamilton și Mercedes au făcut o treabă mai bună decât noi

  Sebastian crede că este „evident” că rivalul său pentru titlul F1, Lewis Hamilton și echipa sa Mercedes au făcut o treabă mai bună decât el și Ferrari, până acum, în 2018.

  Vettel părea să fie în poziția perfectă pentru a termina seceta de campionate a echipei Italiene anul acesta, dar o serie lungă de erori ale pilotului și oportunități ratate aproape că i-au terminat complet speranțele la titlu, în ciuda faptului că mașina lor părea cea mai bună de pe grilă pentru mare parte din acest sezon.

  Hamilton, însă, care este pe cale de a câștiga al cinci-lea său titlu F1, pe care Englezul l-ar putea avea în mână chiar la Austin, dacă acesta va termina la mai mult de opt puncte în fața Germanului.

  Când a fost întrebat dacă Hamilton și Mercedes au făcut pur și simplu o treabă mai bună anul acesta, Vettel a răspuns: „Până acum, da. Este destul de clar, trebuie doar să te uiți la punctaj.

  „Din păcate unele dintre curse nu s-au terminat cum am fi vrut, iar ei au fost capabili să beneficieze din asta.

  „Nu este ca și cum noi doar ne-am dat la o parte și ei erau acolo; Cred că și-au făcut treaba și au reușit astfel să își însușească punctele.

  „Evident că ne-a rănit, dar chiar au făcut o treabă bună. Din partea noastră evident că nu a fost ideal, dar ce a fost, a fost, e în trecut, nu mai putem schimba asta. Când vine vorba de cursele care urmează, știu ce este de făcut, știu ce trebuie să fac, va trebui să ne asumăm unele riscuri pentru că nu suntem într-o poziție optimă de a ne ocupa de diferența din campionat, pentru că diferența nu este a noastră, este a celor de la Mercedes.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss