More

  Latest Posts

  Vettel: Emoțiile lui Verstappen fac parte din F1, de bine sau de rău

  Sebastian Vettel a apărat reacția lui Max Verstappen, de după incidentul acestuia cu Esteban Ocon care l-a costat victoria, de la Marele Premiu al Braziliei.

  „Cred că avem emoții, suntem oameni și emoțiile sunt acolo, de bine sau de rău. Treci de la extazul de după un lucru bun la ceva opus când nu ești fericit sau ești supărat.

  „Cred că este clar că suntem aici pentru a ne lupta pentru ceva și asta înseamnă totul pentru noi, nu știu cât de mult îți pasă ție, pentru că ție, pentru majoritatea dintre voi, pentru cei ce urmăresc, este un show și ei doar privesc. Noi trăim asta, este munca noastră.

  „Pentru noi este muncă, sunt viețile noastre și toți am început să concurăm când eram mici, în go-kart-uri pentru a ajunge într-o mașină de Formula 1. Ăsta este visul pe care l-am avut cu toții, de a conduce o mașină de F1 și de a lupta pentru victorii, deci este ceva major pus la bătaie.

  „Nu este ca și când primești o bucățică din tort atunci când faci ceva bine, și nu o primești când nu faci ceva bine, este mult la bătaie și asta explică emoțiile.

  „Cred că emoțiile sunt o parte majoră în toate sporturile și vor fi așa întotdeauna, evident că sunt unele situați care îți oferă oportunitatea de a vorbi mult despre ele ulterior.

  „Am fost în această situație și eu, și cred că pentru noi este destul de clar că pendulul emoțiilor trece dintr-o parte în alta de bine sau de rău.”

  Foto-credit: F1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss