Latest Posts

Vettel: Emoțiile lui Verstappen fac parte din F1, de bine sau de rău

Vizualizări: 9789

Sebastian Vettel a apărat reacția lui Max Verstappen, de după incidentul acestuia cu Esteban Ocon care l-a costat victoria, de la Marele Premiu al Braziliei.

„Cred că avem emoții, suntem oameni și emoțiile sunt acolo, de bine sau de rău. Treci de la extazul de după un lucru bun la ceva opus când nu ești fericit sau ești supărat.

„Cred că este clar că suntem aici pentru a ne lupta pentru ceva și asta înseamnă totul pentru noi, nu știu cât de mult îți pasă ție, pentru că ție, pentru majoritatea dintre voi, pentru cei ce urmăresc, este un show și ei doar privesc. Noi trăim asta, este munca noastră.

„Pentru noi este muncă, sunt viețile noastre și toți am început să concurăm când eram mici, în go-kart-uri pentru a ajunge într-o mașină de Formula 1. Ăsta este visul pe care l-am avut cu toții, de a conduce o mașină de F1 și de a lupta pentru victorii, deci este ceva major pus la bătaie.

„Nu este ca și când primești o bucățică din tort atunci când faci ceva bine, și nu o primești când nu faci ceva bine, este mult la bătaie și asta explică emoțiile.

„Cred că emoțiile sunt o parte majoră în toate sporturile și vor fi așa întotdeauna, evident că sunt unele situați care îți oferă oportunitatea de a vorbi mult despre ele ulterior.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am fost în această situație și eu, și cred că pentru noi este destul de clar că pendulul emoțiilor trece dintr-o parte în alta de bine sau de rău.”

Foto-credit: F1.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss