Latest Posts

Vettel: Dominanța mercedes ar trebui să semnaleze trezirea pentru Ferrari

Vizualizări: 12039

Sebastian Vettel trimite un mesaj celor de la Ferrari, fiind de părere că modul în care Mercedes au dominat F1 pentru cinci sezoane consecutive este modul în care echipa sa ar trebui să răspundă.

Pilotul german a reușit doar un loc trei în calificări, cei doi piloți Mercedes fiind puțin prea departe pentru scuderia. Mercedes au reușit să blocheze prima linie la Abu Dhabi timp de cinci ani la rând, un record care denotă puterea și dominanța arătată de cei de la Mercedes în era V6 hybrid.

„În Q2 a fost strâns și am crezut că vom avea mai multe de spus în Q2, dar cred că Lewis a avut un tur foarte puternic pe pneurile mai tari, la acel moment ma zis „ah, va fi greu”.

„Apoi la prima ieșire în Q3 am avut un tur foarte bun, și am fost foarte aproape de ei, dar cred că încă mai aveau ceva ascuns în mânecă pentru ultimul tur. Am îmbunătățit și eu iar pista a fost mai bună la a doua ieșire, dar nu suficient pentru a poza un pericol.

„Dacă ne facem treaba bine, dacă lucrăm bine și lucrăm împreună avem o șansă de a termina mai sus decât unde vom începe. Nu are rost să mai zic că Hamilton a fost fantastic în ultimii cinci ani, ba chiar aș zice încă de când a intrat în F1 să fiu sincer.

„Este al cincilea lockout 1-2 pentru Mercedes, iar asta dovedește că fac o treabă foarte bună ca echipă. Este ceva pentru noi, nu este atât de ușor, va fi o provocare să batem o echipă atât de puternică, dar asta este ținta noastră.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Știm că avem mult de lucru și avem lecții importante de învățat din aul acesta, dar, per total avem 21 de curse, a 21-a venind mâine, iar unele dintre ele au fost foarte bune pentru noi anul acesta, iar la altele nu am fost suficient de puternici pentru a duce lupta la victorie în ultimul tur.”

Foto-credit: Ferrari F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss