Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Vettel: Dominanța mercedes ar trebui să semnaleze trezirea pentru Ferrari

  Sebastian Vettel trimite un mesaj celor de la Ferrari, fiind de părere că modul în care Mercedes au dominat F1 pentru cinci sezoane consecutive este modul în care echipa sa ar trebui să răspundă.

  Pilotul german a reușit doar un loc trei în calificări, cei doi piloți Mercedes fiind puțin prea departe pentru scuderia. Mercedes au reușit să blocheze prima linie la Abu Dhabi timp de cinci ani la rând, un record care denotă puterea și dominanța arătată de cei de la Mercedes în era V6 hybrid.

  „În Q2 a fost strâns și am crezut că vom avea mai multe de spus în Q2, dar cred că Lewis a avut un tur foarte puternic pe pneurile mai tari, la acel moment ma zis „ah, va fi greu”.

  „Apoi la prima ieșire în Q3 am avut un tur foarte bun, și am fost foarte aproape de ei, dar cred că încă mai aveau ceva ascuns în mânecă pentru ultimul tur. Am îmbunătățit și eu iar pista a fost mai bună la a doua ieșire, dar nu suficient pentru a poza un pericol.

  „Dacă ne facem treaba bine, dacă lucrăm bine și lucrăm împreună avem o șansă de a termina mai sus decât unde vom începe. Nu are rost să mai zic că Hamilton a fost fantastic în ultimii cinci ani, ba chiar aș zice încă de când a intrat în F1 să fiu sincer.

  „Este al cincilea lockout 1-2 pentru Mercedes, iar asta dovedește că fac o treabă foarte bună ca echipă. Este ceva pentru noi, nu este atât de ușor, va fi o provocare să batem o echipă atât de puternică, dar asta este ținta noastră.

  „Știm că avem mult de lucru și avem lecții importante de învățat din aul acesta, dar, per total avem 21 de curse, a 21-a venind mâine, iar unele dintre ele au fost foarte bune pentru noi anul acesta, iar la altele nu am fost suficient de puternici pentru a duce lupta la victorie în ultimul tur.”

  Foto-credit: Ferrari F1  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss