More

  Latest Posts

  Vettel dezvăluie ce a discutat cu Hamilton după Grand Prix-ul Turciei

  Pilotul Ferrari, Sebastian Vettel a fost primul care l-a felicitat pe Lewis Hamilton pentru cel de-al 7-lea titlu, în Formula 1, când acesta nici nu coborâse, încă, din monopost. 10 din ultimele 11 campionate au fost câștigate de cei doi, iar în Grand Prix-ul Turciei, și Vettel a avut motiv de sărbătoare, deoarece a urcat pe podium, după o perioadă dificilă.

  „I-am spus că e un moment foarte special pentru noi, deoarece suntem martori la rescrierea istoriei”, a explicat Vettel. „Cred cu tărie, că el este cel mai bun pilot din această eră. Consider că e mereu dificil să faci o comparație, adică cum ai putea să îi compari pe Fangio și Stirling Moss cu generația asta? Nu poți.”

  „Probabil că nu am fi de niciun folos, pentru că am face pe noi, în monoposturile alea, poate la rândul lor nu s-ar descurca în mașinile noastre, pentru că sunt mult prea rapide, cine știe? Dar nu contează. Cred că fiecare eră, are pilotul său, sau piloții, iar Lewis este în mod cert, cel mai mare – cel mai bun – din era noastră.”

  „Pentru mine, pur sentimental, Michael (Schumacher), va fi mereu cel mai bun pilot. Dar nu există niciun dubiu că Lewis este extraordinar, având în vedere tot ce a obținut. A egalat titlurile, are cele mai multe victorii, are și mai multe pole-uri, deci cred că a făcut mai mult decât puteam cere.”

  „Cred că azi avem cea mai bună dovadă”, a comentat Vettel legat de priceperea lui Hamilton. „A fost o cursă extrem de dificilă, în care abia puteai să rămâi pe pistă și a durat și 2 ore, iar dacă ar fi să fim cinstiți, nu părea să fie cursa lui și tot a reușit să o câștige. Deci cred că a reușit din nou să mai scoată un as din mânecă, așadar spun că merită tot ce a obținut.”

  Sursa: formula1.com

  Photocredit: formula1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss