Latest Posts

Vettel dezvăluie ce a discutat cu Hamilton după Grand Prix-ul Turciei

Vizualizări: 10432

Pilotul Ferrari, Sebastian Vettel a fost primul care l-a felicitat pe Lewis Hamilton pentru cel de-al 7-lea titlu, în Formula 1, când acesta nici nu coborâse, încă, din monopost. 10 din ultimele 11 campionate au fost câștigate de cei doi, iar în Grand Prix-ul Turciei, și Vettel a avut motiv de sărbătoare, deoarece a urcat pe podium, după o perioadă dificilă.

„I-am spus că e un moment foarte special pentru noi, deoarece suntem martori la rescrierea istoriei”, a explicat Vettel. „Cred cu tărie, că el este cel mai bun pilot din această eră. Consider că e mereu dificil să faci o comparație, adică cum ai putea să îi compari pe Fangio și Stirling Moss cu generația asta? Nu poți.”

„Probabil că nu am fi de niciun folos, pentru că am face pe noi, în monoposturile alea, poate la rândul lor nu s-ar descurca în mașinile noastre, pentru că sunt mult prea rapide, cine știe? Dar nu contează. Cred că fiecare eră, are pilotul său, sau piloții, iar Lewis este în mod cert, cel mai mare – cel mai bun – din era noastră.”

„Pentru mine, pur sentimental, Michael (Schumacher), va fi mereu cel mai bun pilot. Dar nu există niciun dubiu că Lewis este extraordinar, având în vedere tot ce a obținut. A egalat titlurile, are cele mai multe victorii, are și mai multe pole-uri, deci cred că a făcut mai mult decât puteam cere.”

„Cred că azi avem cea mai bună dovadă”, a comentat Vettel legat de priceperea lui Hamilton. „A fost o cursă extrem de dificilă, în care abia puteai să rămâi pe pistă și a durat și 2 ore, iar dacă ar fi să fim cinstiți, nu părea să fie cursa lui și tot a reușit să o câștige. Deci cred că a reușit din nou să mai scoată un as din mânecă, așadar spun că merită tot ce a obținut.”

Sursa: formula1.com
Photocredit: formula1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

formula1.com

Latest Posts

Don't Miss