More

  Latest Posts

  Vettel dezvăluie care este rivalul cu care nu se teme să se lupte roată la roată

  Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au purtat un număr mare de lupte în Formula 1. Asta înseamnă că rivalii au ajuns de nenumărate ori roată la roată, de-a lungul anilor, încercând să se depășească unul pe celălalt, în curse.

  De fiecare dată când piloții se luptă pentru o poziție, pe grilă, are loc un spectacol fabulos pentru fani. Totuși, nu este o sarcină ușoară. Când te duelezi la 300 km/h, trebuie să ai încredere și în judecata oponentului tău. Pentru un pilot, totul se află pe muchie de cuțit, fiindcă o singură greșeală se poate transforma într-un accident. Din acest motiv, Vettel are încredere că Hamilton nu ar folosi niciodată vreo manevră imprudentă, pentru a depăși, sau pentru a se apăra:

  „Nu am nicio reținere când vine vorba despre un duel dificil cu Lewis Hamilton”, a declarat pilotul german. Experiența lui din trecut, îmi dă încredere. Are control asupra a ceea ce face și acum este de 7 ori campion mondial – nu fără motiv.” Cei doi au acum o relație de amiciție, bazată pe respect reciproc, însă nu a fost mereu așa. Ei au fost „la cuțite” în 2017, în Azerbaijan, când Hamilton a testat frânele, în spatele Safety Car-ului (după spusele sale), iar Vettel s-a enervat și a lovit monopostul britanicului, roată în roată, în semn de protest.

  Nu s-au spus cuvinte prea frumoase în interviurile de atunci. Acum, din fericire, totul este bine între ei. Rivalitatea lor, seamănă mai mult cu cea dintre Hakkinen și Schumacher, decât Senna și Prost. Ambii evidențiază adesea măreția celuilalt. Sperăm că fanii vor avea ocazia să îi vadă pe Hamilton și Vettel în astfel de dueluri frumoase și în viitor.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss