Latest Posts

Vettel: Cursa mea din brazilia a „început prost” și s-a „terminat prost”

Vizualizări: 15035

La cursa precedentă și-a văzut speranțele la titlul piloților spulberate. Iar în Brazilia, duminica aceasta, titlul la echipe s-a dus și el, tot la Mercedes. O performanță care a lăsat de dorit, în care Sebastian a terminat pe șase la Interlagos, la trei poziții mai jos în clasament decât colegul său de echipă, Kimi Raikkonen.

Ferrari păreau să fi reușit o lovitură de maestru privind strategia în calificările de sâmbătă. Ambele mașini calificându-se pe pneurile mai tari și mai durabile. Dar, pentru Vettel cel puțin, strategia nu a funcționat, un start lent de pe a doua poziție de pe grilă, l-a văzut depășit de Valtteri Bottas – care a plecat pe pneurile mai moi, supersoft – în primul viraj.

„Prima parte (a startului meu) nu a fost așa rea,” spune Vettel. „dar a doua parte a fost așa pentru că nu aveam aderența necesară, care sunt de părere că este normal având în vedere că eram pe pneurile mai tari.

„Dar nu am avut unde să mă duc – Cred că Valtteri și Lewis au lucrat împreună, iar Lewis a frânat puțin mai devreme decât în mod normal, ceea ce i-a dat lui Valtteri exteriorul, iar eu nu puteam să mă bag nicăieri.”

„Per total, a fost o după-amiază dificilă, evident că nu sunt fericit deloc, nu a fost o zi bună pentru noi, am pierdut titlul, dar sunt fericit pentru că măcar Kimi a reușit un podium. Cursa mea a început prost – și s-a terminat prost!”

Story and Photo Credit – F1.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss