More

  Latest Posts

  Vettel: Cursa mea din brazilia a „început prost” și s-a „terminat prost”

  La cursa precedentă și-a văzut speranțele la titlul piloților spulberate. Iar în Brazilia, duminica aceasta, titlul la echipe s-a dus și el, tot la Mercedes. O performanță care a lăsat de dorit, în care Sebastian a terminat pe șase la Interlagos, la trei poziții mai jos în clasament decât colegul său de echipă, Kimi Raikkonen.

  Ferrari păreau să fi reușit o lovitură de maestru privind strategia în calificările de sâmbătă. Ambele mașini calificându-se pe pneurile mai tari și mai durabile. Dar, pentru Vettel cel puțin, strategia nu a funcționat, un start lent de pe a doua poziție de pe grilă, l-a văzut depășit de Valtteri Bottas – care a plecat pe pneurile mai moi, supersoft – în primul viraj.

  „Prima parte (a startului meu) nu a fost așa rea,” spune Vettel. „dar a doua parte a fost așa pentru că nu aveam aderența necesară, care sunt de părere că este normal având în vedere că eram pe pneurile mai tari.

  „Dar nu am avut unde să mă duc – Cred că Valtteri și Lewis au lucrat împreună, iar Lewis a frânat puțin mai devreme decât în mod normal, ceea ce i-a dat lui Valtteri exteriorul, iar eu nu puteam să mă bag nicăieri.”

  „Per total, a fost o după-amiază dificilă, evident că nu sunt fericit deloc, nu a fost o zi bună pentru noi, am pierdut titlul, dar sunt fericit pentru că măcar Kimi a reușit un podium. Cursa mea a început prost – și s-a terminat prost!”

  Story and Photo Credit – F1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss