Latest Posts

Vettel cumpără acțiuni la Aston Martin înainte de mutarea la echipă din 2021

Vizualizări: 17887

Sebastian Vettel a achiziționat un pachet de acțiuni la Aston Martin, înainte de a ajunge la echipă, în 2021. Pilotul german se va muta la actuala Racing Point sezonul următor, după ce, cei de la Ferrari l-au anunțat anul acesta, că nu doresc să continue colaborarea. Luna trecută s-a anunțat că Vettel va merge la Aston Marting Racing, după o serie de negocieri cu Lawrence Stroll.

Sebastian nu a dorit să dea detalii cu privire la acțiunile sale în compania Aston Martin Lagonda Global Holdings, deși probabil că există o legătură cu noul său contract. Asta arată totuși, încrederea pilotului în acest brand. Vettel este considerat de Stroll, drept un punct cheie în ceea ce privește marketing-ul formației, din următorii ani.

Mercedes deține 5% din Aston, în timp ce Toto Wolff, prieten apropiat cu Stroll, are și el acțiuni.

„Cred că fiecare om e liber să facă ce vrea cu banii lui. Din câte știu Aston Martin e o companie publică, așa că oricine e liber să investeasca. Deci dacă sunt întrebat daca dețin acțiuni, răspunsul este da, dar nu o să vorbesc despre valoarea lor”, a spus Vettel.

„Cred în proiect, am decis să mă implic și abia aștept să văd ce o să se întâmple, anul viitor, când mă mut la noua echipă.”

Vettel a mai fost întrebat daca regretă că îl lasă pe Sergio Perez fară o poziție în formația lui Stroll: „Desigur că nu sunt multe opțiuni, așa că nu stiu dacă Checo are vreo înțelegere cu cineva. Deci nu stiu dacă prinde sau nu un loc în campionat. Oricum ar fi păcat să părăsească F1. Merită să fie aici, dar nu știu ce vrea să facă și ce soluții are.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss