More

  Latest Posts

  Vettel cumpără acțiuni la Aston Martin înainte de mutarea la echipă din 2021

  Sebastian Vettel a achiziționat un pachet de acțiuni la Aston Martin, înainte de a ajunge la echipă, în 2021. Pilotul german se va muta la actuala Racing Point sezonul următor, după ce, cei de la Ferrari l-au anunțat anul acesta, că nu doresc să continue colaborarea. Luna trecută s-a anunțat că Vettel va merge la Aston Marting Racing, după o serie de negocieri cu Lawrence Stroll.

  Sebastian nu a dorit să dea detalii cu privire la acțiunile sale în compania Aston Martin Lagonda Global Holdings, deși probabil că există o legătură cu noul său contract. Asta arată totuși, încrederea pilotului în acest brand. Vettel este considerat de Stroll, drept un punct cheie în ceea ce privește marketing-ul formației, din următorii ani.

  Mercedes deține 5% din Aston, în timp ce Toto Wolff, prieten apropiat cu Stroll, are și el acțiuni.

  „Cred că fiecare om e liber să facă ce vrea cu banii lui. Din câte știu Aston Martin e o companie publică, așa că oricine e liber să investeasca. Deci dacă sunt întrebat daca dețin acțiuni, răspunsul este da, dar nu o să vorbesc despre valoarea lor”, a spus Vettel.

  „Cred în proiect, am decis să mă implic și abia aștept să văd ce o să se întâmple, anul viitor, când mă mut la noua echipă.”

  Vettel a mai fost întrebat daca regretă că îl lasă pe Sergio Perez fară o poziție în formația lui Stroll: „Desigur că nu sunt multe opțiuni, așa că nu stiu dacă Checo are vreo înțelegere cu cineva. Deci nu stiu dacă prinde sau nu un loc în campionat. Oricum ar fi păcat să părăsească F1. Merită să fie aici, dar nu știu ce vrea să facă și ce soluții are.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss