More

  Latest Posts

  Vettel consideră că nu se poate face o comparație între Red Bull și Aston Martin

  Sebatian Vettel consideră că o comparație între anii petrecuți la Red Bull (2010-2013), în care a câștigat cele patru titluri, și actualul moment, în care a decis să se alăture grupului Aston Martin, ar fi greșită. În perioada aceea a fost pe culmile motorsportului, iar acum își revine după un timp foarte rău la Ferrari.

  Mulți fani compară mediul de la Red Bull, cu cel de la echipa condusă de Lawrence Stroll, în mare parte deoarece au așteptări mari de la Vettel. Sunt și oameni care consideră că Seb ar trebui să se retragă, însă cei mai mulți, văd această mutare, ca pe o renaștere, ca pe o posibilitate de a reveni în top.

  „Pe hârtie, poți cu siguranță să găsești câteva asemănări, dar consider că situațiile sunt foarte diferite”, a declarat Vettel, pentru f1-insider.com. „Și eu sunt într-o etapă diferită, în viața mea, am mai multă experiență, o viziune mai clară. Deci nu cred că poți face o comparație între cele două momente.”

  „Atunci nu aveam cunoștințele pe care le posed acum, deci abordarea este alta”, a adăugat Seb. Atât Red Bull cât și Aston Martin, spre deosebire de Ferrari, sunt considerate medii în care Vettel poate prospera, în care se poate simți protejat și confortabil.

  Pilotul german a vorbit și despre cât este de important să fi susținut de echipă: „Fiecare persoană este diferită, dar cred că toți apreciază un mediu în care colegii de lucru se susțin reciproc și lucrează pentru scopul comun.”

  „Până acum, am dat de multe fețe noi, la Aston Martin, dar sunt sigur că va fi bine. Trebuie să fiu deschis către nou. Voi cunoaște mulți oameni, voi învăța să lucrez în moduri diferite, voi avea abordări noi. Nu ar fi bine să cred că doar felul în care fac eu lucrurile este corect”, a explicat Vettel.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss