Latest Posts

Vettel: Celor de la Ferrari le va fi mult mai dor de mine

Vizualizări: 10269

Vettel se pregătește de ultimele trei etape, în monopostul roșu și spune că experiența aceasta, seamănă cu finalul unei relații, dar a ținut să adauge, cu un zâmbet, ideea că celor de la Ferrari le va fi „mult mai dor” de el, decât invers. Acest sezon, încheie un parteneriat de 6 ani, dintre pilotul german și Scuderie.

Chiar înainte de prima cursă din 2020 (Grand Prix-ul Austriei), Seb a fost informat de Ferrari că nu se dorește prelungirea contractului. În schimb, Scuderia a decis să semneze cu Sainz, iar Vettel, a anunțat după câteva luni, că își va continua parcursul în F1, cu Aston Martin (Racing Point).

Vettel spune că îi „va lipsi Ferrari”, deoarece este echipa pe care a urmărit-o din copilărie, fiind un fan înrăit a lui Michael Schumacher. Dar Seb, nu a reușit să obțină titluri cu formația italiană și va încheia ultimul sezon la Ferrari, destul de în spate în clasament.

„Va fi ca finalul unei relații. Îmi va fi dor de oameni, de spirit, de legenda Ferrari, care m-a inspirat de când eram mic, prin Michael Schumacher. Când faci parte dintr-o echipă, ajungi să înțelegi ce se întâmplă în spatele cortinei și să cunoști anumiți oameni. Cred că lor le va fi mult mai dor de mine, dar vestea bună e că îi voi revedea pe câțiva dintre ei și anul viitor, dar sub o altă înfățișare.”

Pilotul de 33 de ani, abia așteaptă să dea piept noii provocări de la Aston Martin (actuala Racing Point). A jurat să se dedice cu totul în acest proiect: „Cred că va fi o provocare excepțională. Va trebui să cunosc întreaga echipă și ritmul în care funcționează, pentru a putea să îi ajut să progreseze.”

Vettel se va alătura gruplui Aston Martin în ianuarie 2021, iar viitorul său șef, Otmar Szafnauer, spune că echipa nici măcar nu s-a gândit să îi întrebe pe cei de la Ferrari, dacă ar vrea să încheie contractul actual cu Seb, mai devreme: „Până în ianuarie, Sebastian este legat prin contract, de Ferrari, iar noi nu i-am întrebat încă, dacă ar vrea să îl elibereze mai repede, pentru noi.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: planetf1.com
Photocredit: Sky Sports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

planetf1.com

Latest Posts

Don't Miss