More

  Latest Posts

  Vettel cel mai rapid în FP1 la Spa, probleme pentru Hamilton

  Sebastian Vettel a condus un 1-2 Ferrari în cadrul primei sesiuni de antrenamente libere de la Spa în timp ce o problemă la pedala de accelerație l-a costat timp prețios pe Lewis Hamilton, Englezul terminând sesiunea doar pe șase.

  Vettel a sosit în Belgia dornic de a își adjudeca prima victorie după o primă jumătate de sezon cel puțin dezamăgitoare. Germanul a reușit să se impună în FP1 cu un cel mai rapid timp de 1m44.574s.

  Timpul lui Vettel a fost la două zecimi de secundă mai rapid decât ce a reușit colegul său de echipă, Charles Leclerc să stabilească, pilotul Monegasc terminând sesiunea în P2.

  Max Verstappen a terminat sesiunea pe trei, dar timpul său a fost la 9 zecimi mai lent decât timpul lui Vettel.

  Alexander Albon a avut parte de o primă sesiune foarte impresionantă la Red Bull. A terminat pe patru, la mai puțin de o zecime în spatele lui Verstappen. Un start cel puțin încurajator pentru tânărul nou pilot Red Bull.

  Cei doi piloți Mercedes au terminat pe cinci și pe șase în urma unei sesiuni în care au pus accent pe ieșiri cu gumele Medium, ambii fiind la mai bine de 1.3s  mai lenți decât ritmul lui Vettel.

  Sesiunea lui Hamilton s-a dovedit a fi una dificilă, acesta având parte de o problemă cu pedala de accelerație care l-a forțat să încetinească pe circuit în prima parte a sesiunii, iar mai târziu, mașina sa a mai avut parte și. de o problemă cu sistemul de telemetrie. Pe lângă problemele de telemetrie, pilotul Britanic a avut parte și de câteva greșeli pe pistă, mai specific în virajul La Source și în virajul 9.

  Lance Stroll a terminat sesiunea pe șapte pentru Racing Point urmat de Daniel Ricciardo pentru Renault, și colegul său de echipă de la Racing Point, Sergio Perez. Top 10-ul a fost completat de Carlos Sainz pentru Mclaren.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss