GP24 Media

LATEST POSTS

Vettel: Aveam viteza necesară pentru a câștiga la Austin

Vizualizări: 10552

Sebastian Vettel este de părere că avea viteza necesară și ar fi câștigat Marele Premiu al Statelor Unite dacă nu s-ar fi lovit cu Daniel Ricciardo în primul tur.

Pilotul Ferrari a intrat în cursa de la COTA pe picior greșit, cu o penalizare de trei poziții coborându-l până pe locul 5 la start.

Orice speranță pentru un rezultat bun a fost spulberată încă din primul tur, pilotul  german ciocnindu-se cu Daniel Ricciardo, alăturându-se cursei de pe locul 15. Dar viteza de care a avut parte, reușind să revină până pe locul patru, plus faptul că Kimi a câștigat, au arătat că un rezultat mai bun era 100% posibil.

„Cred că dacă rămâneam pe patru și cinci după primul tur, am fi fost mult mai aproape.  Nu știu în momentul ăla dacă toată lumea ar face aceleași decizii, dar cu siguranță aveam viteza necesară pentru a câștiga.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES