Latest Posts

Vettel are încredere că Ferrari îi dă aceleași specificații pentru monopost ca ale lui Leclerc

Vizualizări: 10932

Sebastian Vettel a confirmat faptul că el are încredere că echipa lui îi dă aceleași specificații pentru monopost, ca ale lui Charles Leclerc, deși este o diferență considerabilă între cei doi. Perechea a fost despărțită de mai mult de jumătate de secundă, în sesiunea de calificări de la Algarve, iar în cursă, pilotul german a încheiat pe locul 10, în timp ce Leclerc a ajuns pe locul 4.

Aceasta a fost o performanță tipică pentru cei doi, în acest sezon. Sebastian Vettel este al 13-lea în lupta pentru titlu, în timp ce Leclerc este pe poziția a 5-a, în clasament. Dar Seb este sigur că Ferrari le oferă amândurora aceleași condiții.

„Trebuie să cred că avem același monopost. Am încredere în oamenii de lângă mine și din garaj. Îmi confirmă timpul pe tur și sentimentele. Chiar mă chinui să ajung să simt monopostul în felul în care o face Charles. Deci la asta lucrez”, a explicat Vettel.

„Ca să ies din situația asta trebuie să muncesc. Împreună cu echipa voi încerca să dau totul și sper că weekend-ul viitor, ne va găsi într-o situație mai bună. E clar că punctul nostru slab este sâmbăta. Duminica ne chinuim pentru că suntem în mijlocul plutonului și e greu să recuperezi de acolo.”

„Concurez de mult timp și stiu că uneori ți se potrivesc monoposturile, alte ori nu. Dar trebuie să te adaptezi, și asta încerc eu, anul acesta. Deci nu s-a schimbat nimic. Este vorba și de aderența pe care o ai și pe care o folosești. Deci din punctul acesta de vedere, Charles stă mai bine. Eu, în mod clar, nu sunt la fel de rapid și nu simt monopostul la fel de bine, dar nu știu din ce motiv”, a conchis Sebastian Vettel.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss