More

  Latest Posts

  Vettel are încredere că Ferrari îi dă aceleași specificații pentru monopost ca ale lui Leclerc

  Sebastian Vettel a confirmat faptul că el are încredere că echipa lui îi dă aceleași specificații pentru monopost, ca ale lui Charles Leclerc, deși este o diferență considerabilă între cei doi. Perechea a fost despărțită de mai mult de jumătate de secundă, în sesiunea de calificări de la Algarve, iar în cursă, pilotul german a încheiat pe locul 10, în timp ce Leclerc a ajuns pe locul 4.

  Aceasta a fost o performanță tipică pentru cei doi, în acest sezon. Sebastian Vettel este al 13-lea în lupta pentru titlu, în timp ce Leclerc este pe poziția a 5-a, în clasament. Dar Seb este sigur că Ferrari le oferă amândurora aceleași condiții.

  „Trebuie să cred că avem același monopost. Am încredere în oamenii de lângă mine și din garaj. Îmi confirmă timpul pe tur și sentimentele. Chiar mă chinui să ajung să simt monopostul în felul în care o face Charles. Deci la asta lucrez”, a explicat Vettel.

  „Ca să ies din situația asta trebuie să muncesc. Împreună cu echipa voi încerca să dau totul și sper că weekend-ul viitor, ne va găsi într-o situație mai bună. E clar că punctul nostru slab este sâmbăta. Duminica ne chinuim pentru că suntem în mijlocul plutonului și e greu să recuperezi de acolo.”

  „Concurez de mult timp și stiu că uneori ți se potrivesc monoposturile, alte ori nu. Dar trebuie să te adaptezi, și asta încerc eu, anul acesta. Deci nu s-a schimbat nimic. Este vorba și de aderența pe care o ai și pe care o folosești. Deci din punctul acesta de vedere, Charles stă mai bine. Eu, în mod clar, nu sunt la fel de rapid și nu simt monopostul la fel de bine, dar nu știu din ce motiv”, a conchis Sebastian Vettel.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss