More

  Latest Posts

  Vettel ar fi fericit să îl poată îndruma pe Mick Schumacher înainte de debutul acestuia în F1

  Michael Schumacher a fost idolul lui Sebastian Vettel când acesta era copil, iar când în cele din urmă a ajuns în Formula 1, au legat o prietenie. Acum, Vettel vrea să îl îndrume pe fiul multiplului campion mondial, Mick, înainte de debutul acestuia în Marele Circ, cu Haas, din 2021.

  Schumacher Jr. este liderul clasamentului în Formula 2, în acest moment, având un avantaj de 14 puncte, înaintea ultimei etape din sezon. Miercuri, formația americană Haas, a anunțat oficial că juniorul Ferrari va face echipă cu Nikita Mazepin, inlocuindu-i pe Romain Grosjean și Kevin Magnussen, din 2021.

  Vettel spune că Schumacher i-a oferit numeroase sfaturi, de-a lungul carierei sale în F1, deci s-ar bucura și el să ajute cum poate, deși a adăugat că e important ca Mick „să-și găsească propriul drum”.

  „Sunt fanul lui Michael”, a declarat Vettel. „Aș fi fericit să ajut cum pot, deoarece Mick este un băiat excepțional, iar eu și tatăl său avem o conexiune specială. Chiar îmi place de el, ne înțelegem bine și mi-ar placea să îi împărtășesc toate informațiile mele. L-am urmărit pe tatăl său câștigând mai multe curse, decât a avut el ocazia, să mă vadă pe mine triumfând! Aș fi foarte fericit să ajut.”

  Vettel a fost întrebat dacă îl vede pe Schumacher Jr. ca pe un fiu: „Îl văd ca pe un om pe care îl pot ajuta în viață sau în carieră datorită experiențelor prin care am trecut eu de-a lungul anilor. Eu mă bucur să ajut, dar este important să își găsească propriul drum. Vreau să fac cu el, același lucru pe care l-a făcut Michael cu mine, să îl îndrum când pune întrebări.”

  Mick a avut cockpit-ul reglat potrivit măsurilor sale, săptămână aceasta, în garajul Haas, înaintea debutului său din FP1, de la Abu Dhabi, de pe circuitul Yas Marina (ultima etapă din F1 din acest sezon). Pentru moment, toată atenția lui este îndreptată în schimb, către campionatul de Formula 2, deoarece clasamentul se va decide weekend-ul acesta în Bahrain.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss