Latest Posts

Vettel admite că a pierde lupta pentru titlu în fața lui Hamilton anul acesta reprezintă „un moment oribil”

Vizualizări: 10377

Sebastian Vettel admite că să fie bătut pentru titlul de campion mondial F1 2018 de Lewis Hamilton în cadrul Marelui Premiu al Mexicului a fost „un moment oribil”.

Pilotul Ferrari a intrat un weekend-ul acesta din Mexic având nevoie de o victorie, și de o plasare sub 8 pentru Hamilton, pentru a avea o șansă de a își păstra visurile la titlu în viață.

Vettel l-a depășit pe Hamilton într-o cursă interesantă, terminând pe doi în spatele lui Max Verstappen, cu toate acestea, un loc patru a fost suficient pentru ca Hamilton să își adjudece titlul.

„Este un moment oribil,” admite Vettel.

„Depui mult efort, chiar dacă știi ce se va întâmpla – dar nu am acordat atenție calculelor deci nu am verificat numerele, încerci să dai tot ce poți cât de mult poți.

„Am pățit asta de trei ori, dar tot timpul ești dezamăgit în ziua în care știi că nu mai poți câștiga titlul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Acelea nu sunt zile fericite, în care trebuie să reflectezi nu asupra unui singur moment, ci asupra întregului an de muncă și efort depus.

„Am avut șansele noastre, le-am folosit pe unele, pe celelalte nu. În sfârșit, nu a fost suficient.”

Germanul l-a felicitat pe Hamilton imediat după cursă:

„L-am felicitat și cred că a condus superb tot anul.

„Urma să fie unul dintre noi, așa că i-am spus că a fost bine meritat și să se bucure de el, i-am spus și că al cincilea este ceva incredibil.

„L-am felicitat în mare și i-am cerut să tragă tare în continuare pentru la anul, pentru că vreau să mă lupt în continuare cu cea mai bună versiune a sa.”

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss