More

  Latest Posts

  Vettel a primit o amendă de €25k și o observație pentru incidentul din Brazilia

  Vettel a scăpat doar cu o amendă în urma incidentului cu podul de cântărire din calificările Marelui Premiu al Braziliei.

  Sebastian Vettel a primit o observație și o amendă de 25 de mii de euro în urma unui incident la „weighbridge” în timpul sesiunii de calificări F1 al Marelui Premiu al Braziliei de la interlagos de Sâmbătă după-masă.

  Vettel a fost chemat la o întâlnire cu stewarzii pentru că nu a urmat instrucțiunile oficialilor F1 când a fost chemat pe weighbridge în timpul Q2.

  Fiind foarte grăbit să ajungă înapoi la boxe pentru un nou set de pneuri cu ploaia pe drum, Vettel a dărâmat un con, apoi a gesticulat către un oficial FIA, cerându-i acestuia să se dea la o parte când a fost chemat pe weighbridge. Piloții sunt selecționați aleator pentru verificarea greutății în urma intrării la boxe.

  Vettel nu a oprit motorul mașinii, ceea ce a făcut dificilă realizarea unui rezultat stabil și a distrus greutățile după ce a plecat de pe weighbridge sub puterea proprie a mașinii.

  Vettel a spus după sesiune că a fost „nedrept” că a fost chemat la weighbridge când încerca să revină pe circuit cât mai rapid posibil.

  Acesta s-a întâlnit cu stewarzi la 4:45 timpul local de la Interlagos, a fost confirmat că Vettel a primit o observație și o amendă de 25 de mii de euro.

  Asta înseamnă că pilotul Ferrari va pleca cursa de astăzi din poziția a doua.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss