More

  Latest Posts

  Vettel a primit o amendă de €25k și o observație pentru incidentul din Brazilia

  Vettel a scăpat doar cu o amendă în urma incidentului cu podul de cântărire din calificările Marelui Premiu al Braziliei.

  Sebastian Vettel a primit o observație și o amendă de 25 de mii de euro în urma unui incident la „weighbridge” în timpul sesiunii de calificări F1 al Marelui Premiu al Braziliei de la interlagos de Sâmbătă după-masă.

  Vettel a fost chemat la o întâlnire cu stewarzii pentru că nu a urmat instrucțiunile oficialilor F1 când a fost chemat pe weighbridge în timpul Q2.

  Fiind foarte grăbit să ajungă înapoi la boxe pentru un nou set de pneuri cu ploaia pe drum, Vettel a dărâmat un con, apoi a gesticulat către un oficial FIA, cerându-i acestuia să se dea la o parte când a fost chemat pe weighbridge. Piloții sunt selecționați aleator pentru verificarea greutății în urma intrării la boxe.

  Vettel nu a oprit motorul mașinii, ceea ce a făcut dificilă realizarea unui rezultat stabil și a distrus greutățile după ce a plecat de pe weighbridge sub puterea proprie a mașinii.

  Vettel a spus după sesiune că a fost „nedrept” că a fost chemat la weighbridge când încerca să revină pe circuit cât mai rapid posibil.

  Acesta s-a întâlnit cu stewarzi la 4:45 timpul local de la Interlagos, a fost confirmat că Vettel a primit o observație și o amendă de 25 de mii de euro.

  Asta înseamnă că pilotul Ferrari va pleca cursa de astăzi din poziția a doua.

   

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss