Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Vettel: A durat prea mult până ne-am revenit

  Sebastian Vettel admite că rectificarea pierderii avantajului față de Mercedes imediat după pauza de vară, a durat prea mult și este de părere că acesta este motivul care a dus la avantajul actual din campionat al lui Lewis Hamilton.

  Cu toată că Hamilton nu a reușit să își adjudece titlul la Marele Premiu al Statelor Unite, diferența dintre cei doi rivali a crescut la 70 de puncte, totalul de puncte încă la bătaie în ultimele trei curse fiind de 75.

  Vettel a trebuit să recupereze rezultatul final de la COTA în urma unui acroșaj cu Ricciardo, Hamilton reușind doar un loc trei. Rezultatul fiind că Vettel trebuie să câștige toate trei cursele rămase, iar Hamilton trebuie să nu adune mai mult de 5 puncte în același interval pentru ca Vettel să poată răsturna situația din campionat.

  „A durat prea mult. Sunt vești bune, dar și vești rele” a fost răspunsul lui Vettel când a fost întrebat dacă e plăcut să aibă iar o mașină rapidă.

  „Dacă ne întoarcem la o mașină care era competitivă acum trei patru luni, cu siguranță nu pot fi vești bune dacă te gândești bine.

  „E destul de greu de explicat. Dacă nu vezi o problemă, nu știi că există o problemă. Toți pașii pe care i-am făcut atunci, aveau sens, dar acum, privind înapoi, nu aveau sens. În mod clar am ratat ceva.”

     Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss