Latest Posts

Vettel: A durat prea mult până ne-am revenit

Vizualizări: 15935

Sebastian Vettel admite că rectificarea pierderii avantajului față de Mercedes imediat după pauza de vară, a durat prea mult și este de părere că acesta este motivul care a dus la avantajul actual din campionat al lui Lewis Hamilton.

Cu toată că Hamilton nu a reușit să își adjudece titlul la Marele Premiu al Statelor Unite, diferența dintre cei doi rivali a crescut la 70 de puncte, totalul de puncte încă la bătaie în ultimele trei curse fiind de 75.

Vettel a trebuit să recupereze rezultatul final de la COTA în urma unui acroșaj cu Ricciardo, Hamilton reușind doar un loc trei. Rezultatul fiind că Vettel trebuie să câștige toate trei cursele rămase, iar Hamilton trebuie să nu adune mai mult de 5 puncte în același interval pentru ca Vettel să poată răsturna situația din campionat.

„A durat prea mult. Sunt vești bune, dar și vești rele” a fost răspunsul lui Vettel când a fost întrebat dacă e plăcut să aibă iar o mașină rapidă.

„Dacă ne întoarcem la o mașină care era competitivă acum trei patru luni, cu siguranță nu pot fi vești bune dacă te gândești bine.

„E destul de greu de explicat. Dacă nu vezi o problemă, nu știi că există o problemă. Toți pașii pe care i-am făcut atunci, aveau sens, dar acum, privind înapoi, nu aveau sens. În mod clar am ratat ceva.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss